Table of Contents:

  1. Hvordan får man sand ud af telefonen?
  2. Hvordan renser man mikrofon på iPhone?
  3. Hvordan renser man oplader stik?
  4. Hvor sidder højttaleren på en iPhone?
  5. Hvad skal man gøre hvis ens telefon ikke gider at oplade?

Hvordan får man sand ud af telefonen?

Brug en blød, fnugfri klud og varmt sæbevand, hvis der stadig er materiale til stede. Sørg for, at der ikke trænger fugt ind i åbningerne. Du må ikke bruge rengøringsmidler eller trykluft.

Hvordan renser man mikrofon på iPhone?

Du kan bruge en hårtørrer eller en tandbørste til at rense støvet på mikrofonen, eller bruge en papirclips til at rense affaldet inde i mikrofonporten. Bare tag en anden kontrol for at finde ud af, om iPhone-mikrofonen fungerer nu.

Hvordan renser man oplader stik?

Sådan renser du dine hardware-porte for skidt og støv Hvis du puster ind i dem, kan dit spyt nemlig være med til at ruste telefonens komponenter. Ladeporten kan du dog trygt rengøre med en tandstik i blød plastik. Hvis du kan se en stor samling af skidt, kan du også nænsomt bruge en pincet til at hive det ud.

Hvor sidder højttaleren på en iPhone?

Som standard går al lyden gennem iPhonens indbyggede ørehøjttaler i toppen, når telefonen ringer eller man ser foretager et opkald. Vil man have medhør på, skal man selv slå det til hver gang.

Hvad skal man gøre hvis ens telefon ikke gider at oplade?

Tjek, at stikkontakten fungerer. Sæt opladeren i en stikkontakt. Tilslut noget andet, f....Løs problemer med kabel, oplader, stikkontakt eller cover
  1. Prøv dem sammen med en anden enhed.
  2. Tjek, om kablet er sluttet korrekt til opladeren og din telefon.
  3. Sørg for, at der ikke er støv, fnuller eller lignende i telefonens port.