Table of Contents:

  1. Hvem ejer et dk domæne?
  2. Hvad koster en hjemmeside om året?
  3. Hvordan finder man ejeren af en IP adresse?
  4. Kan man se hvem der ejer et domæne?
  5. Hvem ejer C DK?
  6. Hvor hostes min hjemmeside?

Hvem ejer et dk domæne?

Domænenavne kan i princippet ikke ejes af nogen. Alle domænenavne, der ender på . dk betragtes som en offentlig ressource. Når du registrerer et domænenavn, ejer du derfor ikke domænenavnet.

Hvad koster en hjemmeside om året?

Det koster 60 kr. inkl. moms om året at have et domænenavn.

Hvordan finder man ejeren af en IP adresse?

Hvem ejer IP-adressen? Institutionen Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) forvalter og fordeler IP-adresser til forskellige virksomheder og organisationer, som igen tildeler dem til deres kunder. De beholder dog stadig deres ejerskab.

Kan man se hvem der ejer et domæne?

Et .com domæne ligger ikke hos nogen udbyder, de ligger hos din host, og ejes af dig. Ønsker du at finde ud af, hvem som ejer et .com domæne, kan du bruge who.is til at søge på et domæne, og her se, hvem der er registreret domæneejer.

Hvem ejer C DK?

De skandinaviske kanaler har siden 2003 været drevet uafhængigt af de øvrige europæiske Canal+-kanaler, og ejes af C More Entertainment, som igen er ejet af den svenske TV4-Gruppen.

Hvor hostes min hjemmeside?

Nedenfor forklarer vi, hvordan du selv kan tjekke, hvor mange og hvilke hjemmesider der er hostet på den samme server og ip som dig.
  1. Start med at finde din hjemmesides ip. Det første du skal gøre, for at finde frem til hvem der ellers bor på din server, er at finde din servers ip. ...
  2. Slå din ip op med en reverse ip tjeneste.
23. aug. 2017