Table of Contents:

  1. Hvor lang tid varer en DSB billet?
  2. Hvor lang tid varer en sms billet?
  3. Hvad er en standard billet?
  4. Hvornår skal man køre på voksenbillet?
  5. Kan man afbestille billetter på Ticketmaster?

Hvor lang tid varer en DSB billet?

Gyldighedstiden på din billet følger ikke det normale kalenderdøgn, men følger DSB's billetdøgn som gælder i tidsrummet fra kl. 04.00 til 03.59 næste dag. Rejsen skal være påbegyndt inden kl. 03.59 og gælder kun til slutdestinationen, som fremgår af din billet.

Hvor lang tid varer en sms billet?

En billet til 2 zoner er gyldig i 1 time og 15 minutter, mens en billet til 8 zoner er gyldig i 2 timer og 45 minutter. En billet til 9 zoner eller mere er gyldig i resten af trafikdøgnet fra den er købt dvs. til kl. 03:59 næste morgen (dog minimum 5 timer).

Hvad er en standard billet?

DSB Standardbillet Fordelen med denne billet er, at den kan købes i alle DSB's salgskanaler. Du kan selv vælge afgang til tog og bus, og så kan den refunderes, hvis du alligevel ikke får brug for den. 2 børn under 12 år kan rejse med på billetten.

Hvornår skal man køre på voksenbillet?

Hvis barnet er under 12 år og følges med en voksen, rejser barnet gratis. En betalende voksen kan have 2 børn (yngre end 12 år) med på rejsen uden at betale ekstra. Når barnet er 12 år, skal det altid betale for rejsen, uanset om det følges med en voksen.

Kan man afbestille billetter på Ticketmaster?

Et billetkøb er som udgangspunkt bindende, men Ticketmaster giver mulighed for refundering op til 72 timer efter købet. Dette kan udelukkende ske ved at udfylde Fan Guarantee formularen her. Du kan læse mere om retningslinjerne for køb her.