Table of Contents:

 1. Hvornår får jeg mine penge tilbage fra Zara?
 2. Kan man annullere en ordre på Zara?
 3. Hvordan sender man en pakke tilbage til Zalando?
 4. Hvordan bytter man på Zara?
 5. Hvordan er sko fra Zara i størrelsen?
 6. Hvad er returkode?
 7. Hvordan kontakter jeg Zalando?
 8. Hvad betyder firkant i Zara?
 9. Hvordan er Zara i størrelsen børn?

Hvornår får jeg mine penge tilbage fra Zara?

Hvis du ønsker at returnere en vare, der er købt på Zara.com, har du 30 dage fra datoen for afsendelse af din ordre til at gøre det gratis.

Kan man annullere en ordre på Zara?

Når du har afsluttet dit køb, sender vi dig en e-mail med en bekræftelse og en beskrivelse af ordren. Vi minder dig om, at det ikke er muligt at annullere eller ændre din ordre, hvis dens forberedelse allerede er fremskreden.

Hvordan sender man en pakke tilbage til Zalando?

Kom de i samme pakke, som dine andre varer fra Zalando, skal de returneres i samme pakke. Benyt det vedlagte returlabel til at klistre udenpå pakken, og aflever den på et af PostNords posthuse. Returlabels til Zalando Partners eget lager bliver sendt med i pakken. Derfor ser de forskellige ud fra Zalandos egne.

Hvordan bytter man på Zara?

Du kan bytte dine varer på følgende måder:
 1. Bytte i en Zara-forretning. Du kan ændre størrelse eller farve på dine varer. Tag til en Zara-forretning, der har den samme afdeling, som varen tilhører, med en købskvittering for at modtage en ny. ...
 2. Online bytte. Du kan bytte størrelse for dine varer ved at tilgå ordredetaljer.

Hvordan er sko fra Zara i størrelsen?

Du bør derfor købe dine ZARA damesko i 1,5 nummer mindre end hvad du bruger hos Nike. Herrer: ZARA herresko er store i størrelsen i forhold til Nike's. Køb derfor dine ZARA herresko i 1,5-2 numre mindre, end hvad du normalt ville købe dine Nike sko i.

Hvad er returkode?

Skriv tydeligt returkode 13 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den beskadigede vare. Sæt dén returlabel, som ankom sammen med din vare, udenpå returpakken. Hvis du har bestilt via PostNord, kan du returnere pakken igennem dit lokale PostNord-postkontor.

Hvordan kontakter jeg Zalando?

Telefon: 80 25 34 23 (mandag til fredag, mellem 08.00 - 18.00.)

Hvad betyder firkant i Zara?

En firkant eller trekant i toppen af prismærket afslører ifølge TikTok-profilen, om tøjet er størrelsessvarende, eller om det er småt i størrelsen. - Den lille firkant rundt om hullet på prismærket fortæller, at det er størrelsessvarende, så tag din normale størrelse, forklarer TikTok-brugeren.

Hvordan er Zara i størrelsen børn?

Dicte har en del Zara, og syntes det passer fint i str. Det er både inddelt efter højde og måneder, og drengetøjet er større end pigetøjet selv om det er samme strøelse.