Table of Contents:

 1. Hvad betyder det når en person er grå på Snapchat?
 2. Hvad sker der når man rydder en samtale på Snapchat?
 3. Hvad betyder symbolerne på Snapchat?
 4. Hvad betyder en lilla snap?
 5. Kan man slette samtaler på Snapchat?
 6. Kan man slette en uåbnet snap?
 7. Hvordan sletter man en snap man har sendt?
 8. Hvordan snapper man med en pige?
 9. Hvordan får man en kæreste på SnapChat?

Hvad betyder det når en person er grå på Snapchat?

Hvis din Snapchat-ven er blevet grå, kan det godt betyde, at din ven har blokeret dig. Men ikke nødvendigvis. Som du ved, kan beskeder være røde (billeder), lilla (video) eller lyseblå (tekst), og så kan hele brugerens navn være gråt. At navnet bliver gråt betyder, at brugeren ikke modtager dine beskeder.

Hvad sker der når man rydder en samtale på Snapchat?

Når du sletter meddelelser eller samtaler i Snapchat, forsvinder de bare fra din enhed, men den anden kontakt. I et andet ord kan den anden person stadig læse meddelelserne.

Hvad betyder symbolerne på Snapchat?

Gul hjerte: I er bedste venner. Røde hjerte: Bedste venner i over to uger. Pink hjerter: Bedste venner i over to måneder. Baby: Du har fået en ny ven.

Hvad betyder en lilla snap?

En fyldt lilla boks betyder, at dit Snap uden lyd blev sendt til modtageren og ikke er blevet set. En ufyldt lilla boks betyder, at din Snap med lyd blev sendt til modtageren og er blevet set. En udfyldt blå boks betyder, at dit Snap uden lyd blev sendt til modtageren og ikke er blevet set.

Kan man slette samtaler på Snapchat?

Det er ret simpelt at slette samtaler. Åbn op for Settings og følg disse trin: Rul ned til Privacy og tryk på Clear Conversation. En liste over alle dine samtaler vises; tryk på X ved siden af ​​den samtale, du vil slette.

Kan man slette en uåbnet snap?

Slet en snap fra din historie (My story) Hold Snappen inde eller klik på de tre små prikker øverst i højre hjørne (kommer an på, hvilken telefon du har) Klik på symbolet af skraldespanden eller 'Slet' Klik på 'Slet' i boksen, som vises. Din Snap er nu slettet fra din historie.

Hvordan sletter man en snap man har sendt?

Slet en sendt snap, chatbesked eller samtale Hvis du vil slette en sendt snap, skal du gøre sådan her: Hold fingeren inde på 'Snappen' i chatfunktionen, indtil du får mulighed for at trykke 'Slet'. Klik derefter 'Slet'

Hvordan snapper man med en pige?

Hvordan skal jeg spørge
 1. Du kan prøve at komme i kontakt med hende på Messenger eller SnapChat, og skrive/snappe med hende til en start, og lære hende lidt bedre at kende. ...
 2. Du kan prøve at tale med hendes venner/veninder, for at få en fornemmelse af, om de ved om hun kan lide dig.

Hvordan får man en kæreste på SnapChat?

Snapchat, drøm og virkelighed Hvis I skal finde ud af, om I skal være kærester, er det godt at lære hinanden at kende ved at lave praktiske ting sammen og ved at snakke sammen. Ellers kan du let bare blive forelsket i de søde ord, der bliver skrevet.