Table of Contents:

  1. Er det ulovligt at videresælge ps5?
  2. Hvordan sælger man billetter på Facebook?
  3. Er Resell ulovligt?
  4. Er det lovligt at sælge ps5 til overpris?
  5. Er PS5 steget i pris?

Er det ulovligt at videresælge ps5?

Det er ikke ulovligt at sælge disse varer til mere end indkøbspris, og derfor tillader vi annoncerne på DBA," skriver Lene Kristensen, kundeservicechef hos DBA, i en skriftlig kommentar til TechRadar. 3.399 kr. 7.621,39 kr. 8.999 kr.

Hvordan sælger man billetter på Facebook?

1: Sælger skal tage et billede/selfie af sit ansigt, hvor han/hun holder billetter og en seddel med sit navn og telefonnummer på. Nr. 2: Sælger sender ovenstående billede til køber. Ved at bede om ovenstående af sælger, er der mindre risiko for, at blive snydt.

Er Resell ulovligt?

Ifølge Toldloven må toldfri varer (parfume, alkohol, cigarer o. lign.) kun indføres til eget forbrug. Det er derfor ulovligt at videresælge varer, som du toldfrit har indført til Danmark.

Er det lovligt at sælge ps5 til overpris?

Det er ikke ulovligt at sælge disse varer til mere end indkøbspris, og derfor tillader vi annoncerne på DBA," skriver Lene Kristensen, kundeservicechef hos DBA, i en skriftlig kommentar til TechRadar.

Er PS5 steget i pris?

Det har fået priserne til at stige. Den er ind imellem dukket op til priser på 5.000-6.000 kr., og det har fået mange til at vente i håbet om at kunne købe den til den vejledende pris på 4.199 kr.