Table of Contents:

 1. Kan man male et asbesttag?
 2. Hvad koster en tagmaling?
 3. Kan beton tegl males?
 4. Hvad koster det at vaske tag?
 5. Kan man male et Decra tag?
 6. Hvordan renser man et tag?
 7. Hvad koster det at få renset et eternittag?
 8. Kan man rense et asbesttag?
 9. Hvad koster en B5 tagplade?
 10. Hvad koster en tagrensning?
 11. Kan man male røde tagsten?
 12. Hvor lang tid holder betontagsten?

Kan man male et asbesttag?

Man må gerne rense og male tag med asbest. Dog har Arbejdstilsynet en række regler for, hvordan man må arbejde med rens og maling af tag med asbest: Højtryksspuling af asbestholdige materialer er forbudt, men Arbejdstilsynet kan give dispensation i enkelte tilfælde.

Hvad koster en tagmaling?

Det koster omkring 80-150 kroner pr. m2 at få malet er tag med lav hældning, mens et tag hvor hældningen er højere end 35 grader, vil man typisk finde at priserne starter ved 190 kroner kroner pr. m2 – Inklusiv moms.

Kan beton tegl males?

Man kan godt rense og male et betontegltag. Det kræver dog, at der er et undertag. Under mange betontegltage er der ikke undertag og dem kan vi ikke rense, da man leverer et relativt højt tryk på taget og derved kan gøre det utæt, hvis ikke, at der er undertag. Så det kræver et undertag.

Hvad koster det at vaske tag?

En tagrensning koster ca. 100-140 kr. pr. kvadratmeter tag.

Kan man male et Decra tag?

Decra og ståltag kan renses og males Farven på en Decra tagplade er fra de små sten som limes på tagpladen, altså har Decra ikke malet deres tagplader med farve. Det betyder også at ved rensning vil småstenene løsnes og tagpladerne skal efterfølgende males.

Hvordan renser man et tag?

I stedet er det bedre for taget, hvis du bruger en børste eller kost til at fjerne algerne eller mosset, for sådan renser du dit tag bedst. Hvis det er lidt svært at komme i bund, kan du også bruge lidt vand. Ellers skal du bare i gang med musklerne og bruge noget knofedt.

Hvad koster det at få renset et eternittag?

Lægger du et helt nyt tag på dit hus, vil det koste mindst 100.000 kr. Det kan derfor være en rigtig god løsning at dit gamle tag renset og malet for ca. 15-20.000 kr. Rensningen og den gode maling kan forlænge dit tags levetid i op til 15 år, og du sparer derfor dig selv for den helt store regning.

Kan man rense et asbesttag?

Asbesttage må kun højtryksspules med specielt indrettede trykanlæg, som anvendes af professionelle tagrensefirmaer. Firmaerne skal have en speciel godkendelse af Arbejdstilsynet til at bruge disse lukkede anlæg, der kan filtrere og genbruge rensevandet.

Hvad koster en B5 tagplade?

Her finder du vores udvalg i B5 bølgeplader. 26,00kr.

Hvad koster en tagrensning?

En tagrensning koster ca. 100-140 kr. pr. kvadratmeter tag.

Kan man male røde tagsten?

Teglsten er fremstillet af brændt ler, og af den grund tåler de ikke at blive højtryks renset. De har derimod rigtig godt af at blive renset meget nænsomt. Vil man gerne male et tag af teglsten, er det næsten umuligt, da malingen har meget svært ved at binde sig fast på teglstenens overflade.

Hvor lang tid holder betontagsten?

Et tag i betontegl holder ca. 50 år, evt. længere under gode forhold. Til sammenligning kan et tegltag i lertegl holde op til 100 år under de rette forhold.