Table of Contents:

  1. Hvad koster det at søge om opholdstilladelse?
  2. Hvor meget koster familiesammenføring?
  3. Hvordan søge Man forlængelse af opholdstilladelse?
  4. Hvad er SB id?
  5. Hvad koster fornyelse af opholdstilladelse?

Hvad koster det at søge om opholdstilladelse?

Det koster DKK 4.000,- i gebyr til Udlændingestyrelsen at søge om permanent opholdstilladelse. Hvis man søger om dette og modtager et afslag bliver ens midlertidig opholdstilladelse automatisk forlænget. Søger man om EU permanent opholdstilladelse er det gratis.

Hvor meget koster familiesammenføring?

Gebyr - Oversigt over gebyrsatser
SagstypeGebyr
Familiesammenføring10.330 kr. (1.384,72 euro)
Forlængelse af familiesammenføring2.920 kr. (391,42 euro)
Religiøse forkyndere og medfølgende familie til religiøse forkyndere10.965 kr. (1.469,84 euro)
1. jan. 2022

Hvordan søge Man forlængelse af opholdstilladelse?

Hvis du vil ansøge om opholdstilladelse, forlængelse af opholdstilladelse eller permanent opholdstilladelse, anbefaler vi, at du finder det rette ansøgningsskema på den relevante ansøgningsside på nyidanmark.dk under fanen 'Sådan ansøger du'. På den måde sikrer du dig, at du vælger det rigtige ansøgningsskema.

Hvad er SB id?

Sagsbestillings-id'et forbinder en ansøgning med den tilhørende betaling. Det behøver ikke at være dig selv, som opretter sagsbestillings-id'et. Det er også muligt for en anden person eller virksomhed i Danmark at gøre det på dine vegne. De skal blot kende dit navn og vide, hvad du vil ansøge om.

Hvad koster fornyelse af opholdstilladelse?

Du vil ansøge om forlængelse af din opholdstilladelse, som du har på baggrund af familiesammenføring som andet familiemedlem. Du er blevet familiesammenført som et andet familiemedlem end ægtefælle/samlever eller barn. Gebyret er: 2.920 kr.