Table of Contents:

  1. Hvordan betaler man vejafgift i Italien?
  2. Hvad koster vejafgift i Danmark?
  3. Hvad koster vejafgift i Sverige?
  4. Hvad er telepass i Italien?
  5. Hvordan ved man en bil er fra Polen?
  6. Hvad koster vejafgifter i Frankrig?
  7. Hvad er forskellen på vægtafgift og grøn ejerafgift?

Hvordan betaler man vejafgift i Italien?

I Italien er der afgift for kørsel på motorveje, og du betaler for den strækning, du kører. Du kan betale med Euro og internationale kreditkort. På de fleste betalingsveje trækker du en billet ved en bomstation, inden du kører ind på motorvejen.

Hvad koster vejafgift i Danmark?

Nye personbiler Afgiften er 25 pct. af de første 65.000 kr. (2021) 65.800 kr.

Hvad koster vejafgift i Sverige?

Prisen afhænger af tid på dagen, ugen og året. Der skal betales melllem kl. 6.30 og 18.29 mandag til fredag, og hver passage koster 11, 15, 22 eller 30 svenske kroner afhængig af tidspunkt. Der er ingen afgift på svenske helligdage, dagen før helligdage og i hele juli.

Hvad er telepass i Italien?

Man kan betale kontant eller med kreditkort. Man skal undgå at køre til striber og kassen, som er udpeget som "TELEPASS".

Hvordan ved man en bil er fra Polen?

Du er hjemmehørende i det land, hvor du opholder dig mere end 185 dage per kalenderår. Har du ægtefælle og børn i udlandet, og opholder du dig på bopælen i udlandet mindst to gange hver måned, er du hjemmehørende i udlandet. Har du bopæl i flere lande, kan vi afgøre, hvor du er hjemmehørende.

Hvad koster vejafgifter i Frankrig?

Vejer din bil under 3,5 ton, ser priserne således ud (2020 priser): Et 10-dages mærkat for biler op til 3.5t koster 9,5 € Et 2-måneds mærkat for biler og autocampere op til 3.5t koster 27,40 € Et 12-måneds mærkat for biler op til 3.5t koster 91,10 €

Hvad er forskellen på vægtafgift og grøn ejerafgift?

Hvis du har en varebil, skal du betale vægtafgift, hvis varebilen første gang er registreret før 18. marts 2009. Hvis du har et køretøj, der er registreret senere end disse datoer, skal du i stedet betale grøn ejerafgift. Når du betaler grøn ejerafgift, skal du betale afgift efter bilens brændstofforbrug (km/l).