Table of Contents:

  1. Er der garanti på brugte biler?
  2. Kan fogeden ta bilen?
  3. Hvad dækker en bil garanti?
  4. Kan ikke finde servicebog?
  5. Hvornår har min bil været til service?

Er der garanti på brugte biler?

Ved køb af brugte biler, har du ikke krav på brugtvognsgaranti, men du kan få det efter nærmere aftale. Hvis det ønskes skal brugtvognsgarantien være anført i slutsedlen fra forhandleren. Garantien dækker alle fejl, som opstår efter købet inden for den aftalte garantiperiode.

Kan fogeden ta bilen?

Hvis du ikke kan betale, kan fogedretten foretage udlæg i et eller flere af dine aktiver. Herunder din bil. Udlæg i din bil betyder, at hvis du sælger bilen, skal de kreditorer med udlæg have pengene. Alle typer kreditorer kan tage udlæg i din bil, hvis du ikke har overholdt din betalingsaftale med dem.

Hvad dækker en bil garanti?

Der er forskel på garanti på en ny bil og garanti på en brugt bil. Normalt dækker nybilsgarantien mod materialefejl og konstruktionsfejl (og nogle gange lidt mere), mens brugtbilsgarantier oftest er en holdbarhedsgaranti - altså en garanti, der lover dig en vis holdbarhed.

Kan ikke finde servicebog?

Nu kan du let tilgå din bils servicebog direkte i e-Boks appen gennem servicen ”Digital Servicebog”. Denne service udbydes i samarbejde med Digital-Servicebook.com®. Du finder servicen i vores nye app under ”Plus”.

Hvornår har min bil været til service?

På Trafikstyrelsens hjemmeside, kan du, som sagt, tilgå din synsrapport. I denne står angivet hvornår bilen sidst har været til syn. Hvis den aldrig har været til syn før, har du med god grund, ingen idé om hvornår bilsynet skal være foretaget, og uanset hvad, så er det kun seneste dato du kan se.