Table of Contents:

 1. Hvad kommer vinduespudseren i vandet?
 2. Kan ikke få mine vinduer rene?
 3. Kan man bruge glasrens til vinduer?
 4. Hvilket vand bruger vinduespudseren?
 5. Hvordan får man kalk af vinduer?
 6. Hvilken sæbe til vinduer?
 7. Hvilket vejr er bedst at pudse vinduer i?
 8. Hvilket rengøringsmiddel til vinduer?
 9. Hvad er bedst til at pudse vinduer i?
 10. Kan man pudse vinduer i sprit?

Hvad kommer vinduespudseren i vandet?

Vores erfarne vinduespudsere anbefaler at lave en god blanding bestående af koldt vand, opvaskemiddel og en lille smule salmiakspiritus. Det hjælper med til at fjerne de værste fedtpletter og snavs fra vinduerne.

Kan ikke få mine vinduer rene?

Genvejen til rene vinduer er langt mere simpel....Det skal du bruge til pudse vinduer:
 1. En spand med rent, koldt vand med et skvat opvaskemiddel i.
 2. En blød svamp.
 3. En blød skraber af kvalitetsgummi, hårdt og uden hakker i gummiet.
 4. Flere bløde, fnugfrie og forvaskede bomuldsklude.
5. apr. 2011

Kan man bruge glasrens til vinduer?

Modstå fristelsen til at pudse vinduerne, når solen står direkte på, og snavset er mest tydeligt. Det kræver en rutineret, professionel vinduespudser at undgå at lave striber, når solen bager direkte ned på vinduerne. Brug ikke glasrens.

Hvilket vand bruger vinduespudseren?

Sådan laver du en god blanding til vinduespudsning: 5 liter koldt eller varmt vand. Halv hætte salmiakspiritus (hvis ruderne er meget snavset) 1 spiseske opvaskemiddel (hvis ruderne er meget snavset)

Hvordan får man kalk af vinduer?

En god hjemmelavet blanding til vask af vinduer er 5 liter lunkent vand, 1 teskefuld opvaskemiddel og en deciliter husholdningseddike. Eddiken binder kalken i vandet, så det ikke sætter sig som striber eller pletter på ruden efter vask.

Hvilken sæbe til vinduer?

Til vinduesvask anbefaler Mickey Skaaning en god opblanding bestående af koldt vand, opvaskemiddel og en lille smule salmiakspiritus, der er med til at opløse fedt og andet snavs på dine ruder.

Hvilket vejr er bedst at pudse vinduer i?

Du kan principielt vaske vinduer i al slags vejr. Men du skal være hurtig med svaberen i stærkt solskin om sommeren (hvor vandet hurtigt fordamper) og i frostvejr (hvor det hurtigt fryser). Skal du pudse vinduer i frostvejr, er det en god ide at bruge varmt vand, så du undgår, at vandet fryser på ruden.

Hvilket rengøringsmiddel til vinduer?

Til vinduesvask anbefaler Mickey Skaaning en god opblanding bestående af koldt vand, opvaskemiddel og en lille smule salmiakspiritus, der er med til at opløse fedt og andet snavs på dine ruder.

Hvad er bedst til at pudse vinduer i?

Som udgangspunkt er almindeligt opvaskemiddel velegnet til at vaske dine vinduer og døre, og det er en god idé, at gøre min. 2-4 gange om året. Nedenfor har vi samlet nogle simple råd og tricks til at optimere pudsning af vinduer, og du kan bruge samme vejledning til dine døre med ruder.

Kan man pudse vinduer i sprit?

Er det frostvejr, tilsætter du yderligere en smule sprit. Det forhindrer vandet i at fryse fast på ruden. Er vandet kalkholdigt, er eddike godt at blande i, fordi det minimerer risikoen for striber - og hvis vinduerne er meget snavsede, kan du tilsætte et skvæt salmiakspiritus. Det gør det nemmere at fjerne skidtet.