Table of Contents:

  1. Kan man lægge et køleskab ned?
  2. Hvor meget kulde lukkes ud af køleskabet?
  3. Hvor lang tid skal et køleskab stå efter transport?
  4. Hvor meget luft skal der være bag et køleskab?
  5. Er Vestfrost et godt mærke?

Kan man lægge et køleskab ned?

Hvis du lægger den ned, er der større risiko for, at den bliver beskadiget. Husk på, at du skal tage transportboltene ud, når maskinen er blevet flyttet til dit nye hjem og er klar til brug.

Hvor meget kulde lukkes ud af køleskabet?

Fødevarestyrelsen anbefaler, at man ikke lader maden stå for længe. Typisk under en halv time, inden man sætter den i køleskabet. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at mad køles ned til 5 grader i løbet af 3 timer efter tilberedningen.

Hvor lang tid skal et køleskab stå efter transport?

Efter opstilling skal skabet stå i ca. 2 timer inden det tilsluttes. Netspændingen må ikke variere mere end -6 til +6%.

Hvor meget luft skal der være bag et køleskab?

Et køle-/fryseskabe har brug for tilstrækkelig ventilation – både over og under skabet. Uden tilstrækkelig ventilation akkumuleres varm luft, og kompressoren kører kontinuerligt, hvilket reducerer apparatets levetid. Når du designer dit køkken, anbefaler vi, at du inkluderer ventilation på min. 200 cm² til apparatet.

Er Vestfrost et godt mærke?

Kan ikke anbefale at købe et Vestfrost FZ414W vinkøleskab. Efter 37 dage er styreenheden allerede stået af, temperaturen svinger 3-4 grader op og ned i løbet af en times tid, primært i den øverste zone. Temperaturen i værelset er mere stabil end temperaturen inde i køleskabet.