Table of Contents:

  1. Er Grohe og Hans Grohe det samme?
  2. Er Hansgrohe dansk?
  3. Er HansGrohe godt?
  4. Hvordan skifter man et brusehoved?
  5. Hvad er brusehoveder lavet af?
  6. Hvordan virker et termostat blandingsbatteri?

Er Grohe og Hans Grohe det samme?

Er GROHE én og samme producent som HansGROHE? Nej! GROHE og Hansgrohe er to forskellige virksomheder og tilbyder forskellige produkter.

Er Hansgrohe dansk?

Hansgrohes danske hovedkontor ligger i Hasselager, 10 km syd for Aarhus. Det blev grundlagt i 1987 og har dermed fejret sit 30-års jubilæum i Danmark. Hansgrohe Danmark har 30 medarbejdere der beskæftiger sig med salg, marketing, økonomi og IT.

Er HansGrohe godt?

Har været heldig at komme i besiddelse af dette fantastiske brusehoved - kaldet Powderrain fra HansGrohe. Det er utrolig lydløst i forhold til andre brusehoveder og lækkert at stå under. Det er også vandbesparende så man må godt forkæle sig selv med lidt længere tid under bruseren...

Hvordan skifter man et brusehoved?

  1. Fjern det gamle brusersæt. Først skruer du bruseslangen af. ...
  2. Isolér med vådrumssilicone. Nu hvor der er helt åbent ind til vandrørene, skal du sikre, at der er tæt mellem fliserne og rørene til batteriet. ...
  3. Montér blandingsbatteri og rosetter. Så er det tid til at skrue rosetterne på. ...
  4. Skru bruseslange og brusehoved fast.
16. aug. 2021

Hvad er brusehoveder lavet af?

Vedligeholdelse gør hverdagen lettere - så du ikke bør afkalke brusehoved så ofte. Nogle brusehoveder er udstyret med små gummidutter, der hvor vandet kommer ud. Her kan der samle sig en del kalk, som forhindrer det bløde og behagelige regnvejr, som vi elsker at komme ind under en tidlig morgen.

Hvordan virker et termostat blandingsbatteri?

Moderne blandingsbatterier sørger for, at brusebadet er en behagelig oplevelse. En følsom termostat mikser det kolde og varme vand, så vandstrålerne konstant har den temperatur, du har bedt om. Og når vandet i rørene pludselig skifter temperatur eller tryk, reagerer blandingsbatteriet med turbofart.