Table of Contents:

 1. Hvad er forskellen på en MacBook Pro og Air?
 2. Hvad er en MacBook Pro lavet af?
 3. Er der touch bar på MacBook Air?
 4. Hvad betyder Premium Edition?
 5. Hvad kan en MacBook Pro 2020?
 6. Hvornår blev MacBook Pro lavet?
 7. Hvordan ændre man sin Touchbar på MacBook?
 8. Hvilken iMac skal man købe?
 9. Hvor lang tid holder en MacBook Air?
 10. Hvornår kom MacBook ud?

Hvad er forskellen på en MacBook Pro og Air?

De to nye MacBooks er som sagt ret ens. Det hvor de reelle forskelle er, at at Pro'en har Touch Bar, en mere lysstærk skærm, bedre batteritid og et aktivt kølesystem, der formodentligt giver bedre ydelse. For dette skal du slippe 11.199 kroner i forhold til de 8.699 kroner som MacBook Air koster.

Hvad er en MacBook Pro lavet af?

MacBook Pro, er en mere avanceret computer - yderligere er computerens "krop", udformet af ét stykke aluminium. MacBook Air, er Apple's tidligere tyndeste bærbar (Dråbeform er inspireret fra Sony bærbar). Den er til "folk på farten". Den er lille, og let nok, til at have med overalt.

Er der touch bar på MacBook Air?

Du kan få vist funktionstasterne på Touch Bar ved at trykke på og holde Fn-tasten eller globustasten (afhængigt af din Mac-model) på tastaturet nede. Sørg for at tilpasse Touch Bar i indstillingerne til Tastatur, så funktionstasterne vises, når du trykker på og holder tasten nede.

Hvad betyder Premium Edition?

Med Premium Edition kan du få det maksimale ud af din nye maskine. Du får nemlig mulighed for at opgradere maskinens processor, så du får en hurtigere Mac med stor ydeevne.

Hvad kan en MacBook Pro 2020?

M1-chippen gør MacBook Pro vanvittigt hurtig og stærk. Dens 8-core CPU klarer med lethed komplekse arbejdsgange og krævende opgaver med op til 2,8 gange hurtigere processorhastighed end den forrige generation 2 – alt sammen utroligt energieffektivt.

Hvornår blev MacBook Pro lavet?

MacBook Pro er Apples første bærbare computer med Intel-processor og blev introduceret 10. januar 2006 under Macworld Conference & Expo. Maskinen tager over for Apples tidligere tablet-serie, PowerBook G4. Den leveres i øjeblikket i en 13, 15 og 17" version.

Hvordan ændre man sin Touchbar på MacBook?

Skift indstillinger til Touch Bar
 1. Vælg Apple > Systemindstillinger på din Mac, klik på Tastatur , og klik derefter på Tastatur. Åbn Tastatur for mig.
 2. Vælg indstillinger til Touch Bar. Touch Bar viser: Klik på lokalmenuen, og vælg, hvad der skal vises på Touch Bar, f. eks. appknapper eller udvidet Control Strip.

Hvilken iMac skal man købe?

På trods af at de har stort set det samme display, så forbedre den nye M1 Chip, som sidder i 2021 iMac'en også GPU ydeevnen med helt op til 200%. Dette betyder, at gaming og video vil være bedre på 2021 iMac'en end på 2020 modellen. Derudover har 2021 iMac'en også imponerende seks højtalere, inklusiv to subwoofers.

Hvor lang tid holder en MacBook Air?

Apple-gadgets har 4 års levetid.

Hvornår kom MacBook ud?

MacBook Air blev først introduceret på Macworld Conference & Expo som verdens tyndeste bærbar i 2008 og har været en af de mest populære modeller på markedet.