Table of Contents:

 1. Hvorfor er lyden lav på min computer?
 2. Hvordan justere gear på cykel?
 3. Kan ikke skifte til stor klinge?
 4. Kan høre mig selv i mit headset?
 5. Hvordan får jeg højere lyd på min iPhone?
 6. Hvorfor kan jeg ikke høre noget i mine høretelefoner?
 7. Hvordan får jeg lyd i mit headset?
 8. Hvordan strammer man en cykelkæde udvendige gear?
 9. Kan ikke skifte gear på cykel?
 10. Hvorfor hakker mine gear?
 11. Hvad er forskellen på indvendige og udvendige gear?

Hvorfor er lyden lav på min computer?

Kontrollér, at enheden er tændt, og kontrollér lydstyrken. Sørg for, at indstillingen Slå lyd fra ikke er slået til, og prøv at skrue op for alle lydstyrkeknapperne. Husk, at nogle højttalere og apps har deres egne lydstyrkeindstillinger. Sørg for at tjekke dem alle.

Hvordan justere gear på cykel?

Når du vil justere cykelgear, så er det er nemmere at justere cykelgearet, hvis cyklen er ophængt, så pedalerne kan drejes frit. Vælg gearet, så kæden er på den miderste eller største klinge foran, og i højeste gear på bagskifteren (Altså på mindste tandhjul). På bagskifteren er der 2 justeringsskruer.

Kan ikke skifte til stor klinge?

Hvis du stadig ikke kan skifte op på stor klinge, eller du nu taber kæden på ydersiden af klingen, når du gør det, skal du justere stopskruen. Start med at placere kæden på den store klinge og det mindste tandhjul. Prøv så at trække i kablet ved at trykke ind på gearskifteren og se, om forskifteren bevæger sig.

Kan høre mig selv i mit headset?

Åbn kontrolpanelet i Windows. Klik på Lyd. Åbn fanen Playback, vælg det headset, der skal tilpasses, og klik derefter på Egenskaber. Klik på fanen Niveauer.

Hvordan får jeg højere lyd på min iPhone?

Når du taler i telefon eller lytter til sange, film eller andre medier på iPhone, kan du justere lydstyrken vha....Lås lydstyrken på ringetone og advarsler i Indstillinger
 1. Gå til Indstillinger .
 2. Tryk på Lyde & haptisk feedback (på understøttede modeller) eller Lyde (på andre iPhone-modeller).
 3. Slå Skift med knapper fra.

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i mine høretelefoner?

På en Android-enhed skal du f. eks. gå til Indstillinger > Tilsluttede enheder > Tilslutningsindstillinger > Bluetooth. Ophæv pardannelse for – eller glem – dine hovedtelefoner.

Hvordan får jeg lyd i mit headset?

Kontroller, om hovedtelefonernes kabel, stik, fjernbetjening og/eller ørepropper er slidt eller beskadiget. Kontroller, om der er snavs i nettet på ørepropperne. Hvis der er det, skal du forsigtigt børste nettet med en lille, blød børste, som er ren og tør. Sæt dine hovedtelefoner korrekt tilbage i enheden.

Hvordan strammer man en cykelkæde udvendige gear?

Når skruen skrues lidt ud, bliver kablet strammet en smule. Herefter bør kæden have nemmere ved at hoppe op på de andre tandhjul. Det samme gør du med forskifteren, dog sidder justeringsskruen under gearet på venstre side af rattet. Skulle din kæde hoppe af, betyder det, at stopskruerne på bagskifteren sidder løst.

Kan ikke skifte gear på cykel?

Hvis kæden tikker, springer frem og tilbage mellem gearene, eller du har svært ved at skifte enten op eller ned på kassetten, skal du justere kabelspændingen. Start med at skifte helt ned på det mindste tandhjul og skift så én gang op, så du er sikker på, at kæden nu bør være på det næstmindste tandhjul.

Hvorfor hakker mine gear?

Udvendige gear: De udvendige gear ses typisk på mere sporty cykler – racercykler, mountainbikes og hybridcykler. Oplever du, at dine gear fungerer dårligt eller hakker? Det kan der være mange årsager til. Kæden kan have et stift led, som kan ordnes med olie eller et kædeskift.

Hvad er forskellen på indvendige og udvendige gear?

Cykler med udvendige gear kører en hel del lettere end de indvendige. Med udvendige gear får du direkte kraftoverførsel, så ingen energi går tabt når du træder i pedalerne. Derudover er de udvendige geargrupper fysisk lettere, så den samlede køreoplevelse bliver en del bedre end på cykler med indvendige gear.