Table of Contents:

 1. Hvad er bedst kiropraktor eller fysioterapeut?
 2. Hvad arbejder en fysioterapeut?
 3. Hvem skal betale for fysioterapi?
 4. Kan man få betalt fysioterapi?
 5. Hvad koster en fysioterapeut med henvisning?
 6. Hvor meget koster fysioterapi med henvisning?
 7. Hvorfor gå til kiropraktor?
 8. Er det godt at gå til kiropraktor?
 9. Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?
 10. Hvor meget tjener en fysioterapeut om måneden?
 11. Er der brug for fysioterapeuter?

Hvad er bedst kiropraktor eller fysioterapeut?

Hos kiropraktorer får man en både hurtig, men også hurtigtvirkende behandling, men man skal være indstillet på at leddene ofte ”knækker” under behandlingen. Hos fysioterapeuter varer behandlingen længere, er generelt mildere og man skal være indstillet på at lave øvelser hjemme.

Hvad arbejder en fysioterapeut?

Fysioterapeuter behandler fysiske skader og skavanker i kroppens muskulatur. Behandlende fysioterapi går ud på at helbrede eller begrænse omfanget af fysiske skader og skavanker. Behandlingen kan bestå i både massage, der lindrer smerterne, og i styrke- eller bevægelsestræning.

Hvem skal betale for fysioterapi?

Behandling på en Klinik for Fysioterapi er en del af det offentliges tilbud til borgerne om behandling. Sygesikringen yder derfor et tilskud på ca. 40 % af behandlingen, hvis du har en lægehenvisning. Resten af honoraret skal du selv betale.

Kan man få betalt fysioterapi?

Du kan få tilskud til fysioterapi, hvis du har en henvisning fra din praktiserende læge. Du kan få tilskud til omkring 40% på dine behandlinger. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskellige priser fra første konsultation, til genoptræning og holdtræning hos fysioterapeuten.

Hvad koster en fysioterapeut med henvisning?

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring, det betyder at der ydes tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra lægen....Priser MED lægehenvisning.
PatientandelTilskud fra Danmark
Første konsultation283,91133
Normal behandling180,5288
Opfølgende træningsterapi60,1830
20. okt. 2021

Hvor meget koster fysioterapi med henvisning?

Behandling på en Klinik for Fysioterapi er en del af det offentliges tilbud til borgerne om behandling. Sygesikringen yder derfor et tilskud på ca. 40 % af behandlingen, hvis du har en lægehenvisning. Resten af honoraret skal du selv betale.

Hvorfor gå til kiropraktor?

De fleste søger kiropraktor, fordi de har smerter i ryg og nakke, iskias, hovedpine, eller har diagnoserne diskusprolaps eller spinal stenose. Kiropraktorer behandler også patienter med smerter i hoften, skuldre og knæ samt idrætsskader.

Er det godt at gå til kiropraktor?

Er det farligt at gå til kiropraktor? Kiropraktisk behandling kan som al anden virksom behandling have utilsigtede bivirkninger. Omfattende forskning viser dog, at næsten alle bivirkninger ved kiropraktisk behandling er lette og kortvarige som eksempelvis ømhed eller træthed.

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?

Fysioterapi kan hjælpe på:
 • sportsskader og arbejdsskader.
 • gigt.
 • bindevævssygdomme.
 • rygproblemer.
 • tennisalbue og museskader.
 • smerter i alle dele af kroppen.
 • lammelser.
 • genoptræning efter sygdom eller operation.

Hvor meget tjener en fysioterapeut om måneden?

per måned - 2022. En Fysioterapeut- og afspændingspædagogarbejde tjener typisk mellem 24.558 kr. og 31.230 kr. brutto pr.

Er der brug for fysioterapeuter?

Selvfølgelig er der brug for flere fysioterapeuter i fremtiden; både på det offentlige og private arbejdsmarked. Men vi kan ikke nå at medvirke til at generere nye jobs i samme omfang, som der kommer nyuddannede til.