Table of Contents:

  1. Hvor ofte skal ventilationskanaler renses?
  2. Hvorfor mekanisk ventilation?
  3. Hvorfor virker min ventilator ikke?
  4. Hvad koster Ventilationsrens?
  5. Hvad er Proces Ventilation?

Hvor ofte skal ventilationskanaler renses?

Hvor tit skal der udføres rensning af ventilationskanaler og aftrækskanaler? Ventilationsrens udføres hver 3-5 år, alt efter støvmængden i ventilationskanalerne. Når man snakker om ventilationsrens, udføres der også altid rensning af ventilationskanaler.

Hvorfor mekanisk ventilation?

Mekanisk ventilation Ventilationsanlæg fungerer forskelligt alt efter, hvilket behov arbejdspladsen har. Det kan sørge for en konstant ind- og udsugning af luft, eller det kan blot rense og recirkulere luften i lokalet. Mekanisk ventilation kan også fungere som klimaanlæg, der regulerer temperaturen og luftfugtigheden.

Hvorfor virker min ventilator ikke?

Brug en støvkost eller anden blød børste til at rense selve propellen i ventilatoren. Ofte sidder ventilatoren så højt, at du ikke kan nå den med en støvsuger. Har du mulighed for at bruge en støvsuger, er det bedst at bruge et støvsugerhoved med en børste på.

Hvad koster Ventilationsrens?

2 gange pr. år fra kr. 495,- pr. gang.

Hvad er Proces Ventilation?

Procesventilation er en mekanisk ventilation, der består af en udsugning - der så vidt muligt fjerner forureningen på udviklingsstedet - og af en tilførsel af frisk luft af passende temperatur. Den tilførte luft må ikke give anledning til træk.