Table of Contents:

  1. Hvor mange telefoner kan man have på afbetaling?
  2. Hvor kan man købe mobil på afbetaling når man er i RKI?
  3. Kan jeg beholde mit telefonnummer?
  4. Hvem ejer mit telefonnummer?
  5. Hvorfor kan jeg ikke købe mobil på afbetaling?
  6. Kan jeg få mit gamle nummer tilbage?
  7. Kan man flytte telefonnummer?
  8. Hvor kan man købe mobil på afbetaling?

Hvor mange telefoner kan man have på afbetaling?

Her kan du, hvis du er kreditgodkendt, købe en ny mobil og tablet med 3Afbetaling. Derved vil du få to forskellige afbetalinger tilknyttet samme abonnement. Antallet af mobiler og tablets på afbetaling afhænger af din kreditgodkendelse.

Hvor kan man købe mobil på afbetaling når man er i RKI?

Kan jeg købe mobil på afbetaling, hvis jeg er registreret i RKI? Nej, du kan ikke købe en mobiltelefon på afbetaling, hvis du er registreret hos RKI.

Kan jeg beholde mit telefonnummer?

Kan jeg beholde mit mobilnummer? Det korte svar er - ja. Du kan altid beholde dit mobilnummer, når du skifter udbyder. Hvis du vil skifte mobilabonnement, er din udbyder lovligt forpligtet til at opgive dit nummer og overføre det til din nye udbyder efter anmodning.

Hvem ejer mit telefonnummer?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.

Hvorfor kan jeg ikke købe mobil på afbetaling?

Der er enkelte personer, der bliver afvist, men det er typisk blot, hvis de står registreret i RKI. Ønsker du at købe en ny mobil på afbetaling trods RKI, så får du det svært, da der er meget få, der kan tilbyde dig dette.

Kan jeg få mit gamle nummer tilbage?

Du kan derfor rette henvendelse til Energistyrelsen, hvis du har aftalt med dit teleselskab, at du skal have dit nummer flyttet på én dag, og dette ikke sker. Energistyrelsen vil herefter skrive til dit gamle og nye selskab og bede om en begrundelse for, hvorfor dit nummer ikke er blevet flyttet på én dag.

Kan man flytte telefonnummer?

Teleloven bestemmer, at, man kan flytte (portere) sit telefonnummer med sig fra et teleselskab til et andet. Portering af numre kan, såfremt det nye teleselskab er parat til det, ske på kun én arbejdsdag. Formålet med denne regel er at sikre, at du kan skifte teleselskab hurtigt og beholde dit telefonnummer.

Hvor kan man købe mobil på afbetaling?

OiSTER Afdrag giver dig mulighed for at købe en ny mobil, tablet, tilbehør eller internetudstyr på afbetaling – helt uden ekstra omkostninger. Produktets beløb afdrages over 30 måneder og der er hverken gebyrer eller kreditomkostninger, så du betaler aldrig mere, end hvis du havde betalt kontant.