Table of Contents:

 1. Hvorfor skal man drikke vand efter massage?
 2. Kan massage være farligt?
 3. Hvor lang tid skal der gå mellem massage?
 4. Hvorfor er man træt efter massage?
 5. Hvad sker der i kroppen efter massage?
 6. Hvad hjælper bindevævsmassage på?
 7. Hvornår må man ikke massere?
 8. Er det sundt at få massage?
 9. Hvordan løsner man bindevæv?
 10. Kan man abortere af massage?
 11. Hvad sker der når man får massage?

Hvorfor skal man drikke vand efter massage?

Massagen frigører en del affaldsstoffer fra musklerne. Disse affaldsstoffer ledes ud af kroppen via urinvejene, og derfor er det vigtigt at drikke meget vand efter massagen - mindst 1-1½ liter. (Bliv derfor ikke forskrækket, hvis urinen er lidt mørkere end normalt efter massagen).

Kan massage være farligt?

Er der bivirkninger ved massage? Der kan opstå ubehag efter behandling, nogle kan nærmest blive influenza-syge, men når det sker, så skyldes det ofte, at kroppen har haft rigtig mange affaldsstoffer, som du gennem længere tid har overhørt og derfor med massagen er sat lidt på overarbejde i oprydningsfasen.

Hvor lang tid skal der gå mellem massage?

Som udgangspunkt kan massage gives hver dag i op til en uge eller i forbindelse med behandlings- og genoptræningsforløb, hvis blot massøren sikrer sig at muskulaturen ikke overbelastes af det mekaniske slid, som massage kan give. Dette kan ske ved overdreven massage på en muskel, der til dagligt overbelastet.

Hvorfor er man træt efter massage?

ER DU LIDT ØM EFTER MASSAGE OG KROPSTERAPI? Det er almindeligt at opleve ømhed en – to dage efter behandlingen, og især efter den første behandling. Mange oplever endvidere en udtalt træthed efter massagen. Dette kan skyldes, at kroppen bruger meget energi på at udskille affaldsstoffer.

Hvad sker der i kroppen efter massage?

Når ens muskler bliver massageret bliver de langsomt æltet og løsnet op, da massage er med til at “trække” i musklerne og strække dem ud. Der vil derfor ofte opstå varme i kroppen, som er med til at øge ens blodcirkulation omkring muskelfibrene i kroppen.

Hvad hjælper bindevævsmassage på?

Bindevævsmassage behandler nervesystemet, muskler og bindevævet. Metoden er god til at afspænde og løsne op for spændinger i kroppen. Når der arbejdes med bindevævsmassage løsnes hele bindevævssystemet, såsom muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinder.

Hvornår må man ikke massere?

lige har fået en fibersprængning eller en forvridning. Massage kan øge risikoen for blødning og hævelse, så vent 2-3 dage fra skaden er sket. 2) … lider af ledsygdomme som leddegigt og har akut inflammation.

Er det sundt at få massage?

Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Hvordan løsner man bindevæv?

Massage → En dybdegående massage er også et rigtig godt tip. Under en massage bliver dine muskler (og dermed også bindevæv) blødgjort og bearbejdet. Og det kan også være med til at løsne spændinger og smerter i bindevævet.

Kan man abortere af massage?

Man må få massage hele sin graviditet, også på lænden. Til gengæld har et studie vist at hård træning inden uge 12 øger abortrisiko en anelse!!

Hvad sker der når man får massage?

Ved massage bliver musklerne langsomt æltet og løsnet. Efter kort tid vil der også opstå varme. Varmen og bevægelserne vil være med til at øge blodcirkulationen omkring muskelfibrene.