Table of Contents:

  1. Hvor lang tid tager det at få en ægteskabserklæring?
  2. Hvor lang tid tager det at blive gift på rådhuset?
  3. Hvor hurtigt kan man blive viet på rådhuset?
  4. Hvordan bestiller man tid til vielse?
  5. Hvordan bliver man gift hurtigt?
  6. Hvor lang tid tager det at blive gift?

Hvor lang tid tager det at få en ægteskabserklæring?

Når du skal indgå ægteskab, skal du udfylde en ægteskabserklæring. I vil svar på jeres ansøgning indenfor 3-4 uger, med mindre der er mere end 4 måneder til vielsesdatoen.

Hvor lang tid tager det at blive gift på rådhuset?

Vielsen til et rådhus bryllup tager typisk ikke mere end 10 min., men det betyder ikke, at det ikke kan være romantisk. Nogle vælger et rådhusbryllup af praktiske årsager. Andre vælger det måske, fordi de simpelthen ikke gider et kirkebryllup.

Hvor hurtigt kan man blive viet på rådhuset?

Vielse på Rådhuset I kan tidligst få en tid til vielse 14 dage efter, at vi har modtaget jeres prøvelsesattest. I er velkomne til at ønske en dato i ægteskabserklæringen. Herefter får I et brev med det præcise tidspunkt for vielsen.

Hvordan bestiller man tid til vielse?

Når I vil giftes, skal I søge om det. Det gør I ved at udfylde en ægteskabserklæring fra den kommune, som I begge eller den ene af jer bor i. I skal bruge selvbetjeningen og søge digitalt. Hvis I ikke har mulighed for at betjene jer selv på nettet, kan I få hjælp i kommunens borgerservice eller på biblioteket.

Hvordan bliver man gift hurtigt?

Det eneste du skal huske for at kunne blive viet til en drop-in-vielse er at have en såkaldt prøvelsesattest med, som beviser, at du ikke i forvejen er gift. Den kan skaffes på Borger.dk. Kirken holder desuden drop-in-dåb fra klokken 17.00-19.00.

Hvor lang tid tager det at blive gift?

For at blive gift i Danmark, skal I have en prøvelsesattest. Denne attest viser, at I opfylder betingelserne i ægteskabsloven. En prøvelsesattest er gyldig i fire måneder fra udstedelsesdatoen. Attesten kan dog have en kortere gyldighedsperiode, afhængig af varigheden af det lovlige ophold i Danmark.