Table of Contents:

  1. Kan man spille 2 i GTA 5?
  2. Kan man spille GTA 5 online på PS3?
  3. Hvornår kom GTA 5 online ud?
  4. Kan man spille GTA 5 online på ps4?
  5. Kan man spille online ps3 og ps4?
  6. Er GTA 5 nede?
  7. Hvornår udkommer GTA 6 til ps5?
  8. Hvad koster GTA 5 online på PS4?
  9. Kan man spille GTA online uden PlayStation Plus?
  10. Kan PS4 og PS5 spille GTA sammen?

Kan man spille 2 i GTA 5?

Da spillet udkom tilbage i midten af september var det kun singleplayer-delen, som spillere verden over kunne give sig i kast med, og i dag åbnede så den næste del op, blot kaldet GTA Online. Hvis du åbner din Xbox eller din Playstation op nu vil du blive bedt om at installere en ekstra del, som er multiplayer-delen.

Kan man spille GTA 5 online på PS3?

Grand Theft Auto Online er en sand pengemaskine for Rockstar, men det er næppe meget af deres indtægt, der kommer fra PS3- og Xbox 360-versionerne af spillet. Derfor har Rockstar nu besluttet, at lukke for spillets servere til den originale udgave af deres online-univers.

Hvornår kom GTA 5 online ud?

1. oktober 2013Grand Theft Auto Online / Første udgivelsesdato

Kan man spille GTA 5 online på ps4?

Selvom dette spil selvfølgelig har en højere popularitet på pc, det er fuldt kompatibelt til at blive spillet på konsollen. Desværre er det indtil nu ikke muligt at tilføje Roleplay-funktionen til spillet, du kan simpelthen spille online med dine venner eller brugere af Internet.

Kan man spille online ps3 og ps4?

Svaret er: Ja det kan du godt – det kræver blot en handling før du kan få lov til det. Systemet fungerer nemlig sådan, at du ikke kan have 2 igangværende konti aktive på samme tid, og samtidig have adgang til de spil som er købt på Playstation Store, på begge.

Er GTA 5 nede?

GTA 5 nedbrud rapporteret inden for de sidste 24 timer Det er almindeligt, at der rapporteres om nogle problemer i løbet af dagen. Downdetector rapporterer kun en hændelse, når antallet af problemrapporter er betydeligt højere end den typiske mængde for det pågældende tidspunkt på dagen.

Hvornår udkommer GTA 6 til ps5?

17. september 2013Grand Theft Auto V / Første udgivelsesdato

Hvad koster GTA 5 online på PS4?

Grand Theft Auto V Online. Sort. 119 kr.

Kan man spille GTA online uden PlayStation Plus?

Det kræver et PlayStation Plus-abonnement at spille de fleste spil online. Når du har oprettet et abonnement, skal din konsol være forbundet til internettet, og så skal du bare logge ind på din konto på PlayStation Network. Så skal du blot åbne spillet, og vælge onlinespiltypen.

Kan PS4 og PS5 spille GTA sammen?

Flere undrer sig over, om man kan spille PS4 spilPS5, og det korte svar er, at det kan man godt. Sony har netop bekræftet, at man på den nye PlayStation 5 får mulighed for at spille PS4 spil. Dette kaldes for bagudkompatibilitet, og det drejer sig i starten udelukkende om PS4 spil.