Table of Contents:

 1. I hvilken stat ligger Chicago?
 2. Hvor stor er Chicago?
 3. Hvad er Illinois kendt for?
 4. Hvad hedder staten der ligger vest for Indiana?
 5. I hvilken stat hedder hovedstaden Lincoln?
 6. Hvad ved du om USA?
 7. Hvad betyder Indiana?
 8. Hvad er hovedstaden i Mexico?
 9. Hvor mange sulter i USA?
 10. Hvad er Indiana kendt for?
 11. Hvordan er vindforholdene i Mexico City?
 12. Hvad hedder de dødes dag i Mexico?

I hvilken stat ligger Chicago?

IllinoisChicago / DelstatIllinois er en amerikansk delstat. Delstatens hovedstad hedder Springfield, men Chicago er den største by. Delstaten har 12.859.995 indbyggere. Illinois blev optaget som USA's 21. delstat den 3. december 1818. Wikipedia

Hvor stor er Chicago?

234 mi²Chicago / Areal Chicago, storby ved Lake Michigan i Illinois, USA, tilnavn the windy city. Citybefolkning 2,7 mio. (2010), areal 590 km2. Chicago er centrum for en byregion på ca. 15.000 km2 (8,3 mio.

Hvad er Illinois kendt for?

Illinois er kendt som "land of Lincoln," fordi Abraham Lincoln, USA's 16. præsident, stammer fra byen Springfield, hvor man kan besøge hans tidligere hjem.

Hvad hedder staten der ligger vest for Indiana?

Geografi. Indiana grænser mod nord til søen Lake Michigan og delstaten Michigan, mod øst til Ohio, mod syd til Kentucky, mod hvilken Ohiofloden udgør grænsen, og mod vest til Illinois.

I hvilken stat hedder hovedstaden Lincoln?

Lincoln er hovedstad i den amerikanske delstat Nebraska. I 2000 havde byen 225.581 indbyggere. Byen er administrativt centrum i det amerikanske county Lancaster County. Byens kælenavn er "The Star City".

Hvad ved du om USA?

USA er en del af det, som vi kalder Nordamerika. I Nordamerika er der andre lande som Canada, Mexico og Costa Rica. Nord for USA er verdens næststørste land Canada, og syd for USA ligger Mexico. Mange lande i Europa har mange naboer, men USA ligger mellem to oceaner.

Hvad betyder Indiana?

Indiana er en amerikansk delstat. Statens hovedstad er Indianapolis, der også er den største by. Indiana havde 6.619.680 indbyggere. Indiana blev optaget som USA's 19.

Hvad er hovedstaden i Mexico?

Mexico CityMexico / Hovedstad Der er lidt over 125 millioner indbyggere, og mellem 25 og 30 millioner af dem bor i hovedstaden, Mexico City, en af verdens største byer. Byen ligger i 2.240 meters højde omgivet af bjerge, hvis to største vulkaner når over 5.000 meter op.

Hvor mange sulter i USA?

Næsten 50 millioner mennesker, eller mellem hver sjette og syvende amerikaner, uafhængig af alder, lever på sultegrænsen, ifølge rapporten.

Hvad er Indiana kendt for?

"Verdens hovedstad for racerløb" er kendt for sin berømte racerbane, men byen byder også på masser af kulturelle og historiske attraktioner samt naturoplevelser.

Hvordan er vindforholdene i Mexico City?

Generelt løber orkansæsonen fra juni til november. Især mod sydøst spiller passatvinden en betydelig rolle, idet den trækker nedbør ind fra Den Mexicanske Golf og Det Caribiske Hav. I disse områder falder der årligt op mod 3000 millimeter nedbør, med staten Tabasco som topscoreren.

Hvad hedder de dødes dag i Mexico?

De Dødes Dag (spansk: Día de Muertos) er en mexikansk fejring som gennemføres den 1. og 2. november. Dagens fejring er en blanding af præcolombiansk kultur og de katolske alle sjæles dag og allehelgensdag.