Table of Contents:

  1. Er el bil en god ide?
  2. Hvad for en elbil skal man købe?
  3. Kan man tage pant i bil?
  4. Kan fogedretten tage pant i min bil?
  5. Hvor meget billigere er det at køre elbil?

Er el bil en god ide?

Med den rigtige køreteknik kan du opnå en længere rækkevidde for din elbil. Elbilen adskiller sig fra brændstofbiler ved, at bilens rækkevidde bliver påvirket en hel del af temperaturer. Du må forvente, at bilens rækkevidde formindskes om vinteren, når du bruger varmeblæser, elbagrude og andet af bilens elektronik.

Hvad for en elbil skal man købe?

Hvis du har to biler, kan du overveje om den ene bil skal være en brændstofbil eller plug-in hybrid, der kan dække behovet for trækkrog og eventuelt et behov for ekstra lange ture på tværs af Danmark og til udlandet – og den anden er en elbil, der dækker det daglige kørselsbehov.

Kan man tage pant i bil?

Pant i bilen er en sikkerhed, du som låntager kan gøre brug af, hvis du udbydes et lån. Pant betyder blot, at der stilles noget af værdi som en sikkerhed for lånet – i dette tilfælde er det bilen, der sættes som sikkerhed for lånet.

Kan fogedretten tage pant i min bil?

Svar: Når man indkaldes i fogedretten, kan der som udgangspunkt foretages udlæg i en bil, hvis denne har en reel værdi. Udlæg i en bil kan foretages, selvom der kan tilbydes en afdragsordning.

Hvor meget billigere er det at køre elbil?

Dog viser tal fra FDM, at det som udgangspunkt er en smule billigere at køre elbil fremfor benzin- eller dieselbil. Kører du 20.000 km om året over fem år i en mellemklassebil, koster det 3,02kr. pr km, hvis du kører i elbil mod 3,20kr. pr km i en benzinbil.