Table of Contents:

  1. Hvordan får jeg renset min computer?
  2. Hvordan støver man en computer af?
  3. Hvad gør jeg hvis min computer er langsom?
  4. Er CCleaner gratis?
  5. Hvordan renser man computer tastatur?

Hvordan får jeg renset min computer?

Vi anbefaler at du benytter særlige renseservietter til PC skærme. Ikke noget med hårde kemikalier og en ru overflade. Alternativt kan du bruge en let fugtig mikrofiberklud, helst med brug af destilleret vand eller skærmrens. Køkkenrulle bør du holde dig fra, da det kan ridse skærmen.

Hvordan støver man en computer af?

Der samler sig støv omkring computerens blæser uanset om du har en bærbar eller en stationær computer. Det kan gøre det sværere for blæseren at arbejde, og din computer kan blive både varm og langsom. Du fjerner det let med komprimeret luft, en ren pensel eller forsigtigt med din støvsuger.

Hvad gør jeg hvis min computer er langsom?

Genstart pc'en, og åbn kun de apps, du har brug for. Hvis du har mange åbne apps, programmer, webbrowsere osv, kan de få din pc til at køre langsommere, når de er åbne. Hvis du har mange browserfaner åbne på én gang, kan det også gøre pc'en langsommere.

Er CCleaner gratis?

CCleaner ® Download Gratis VersionHent CCleaner Pro! Forældede apps er en sikkerhedsrisiko. Gammel software kan have sårbarheder, som hurtigt opdages og deles blandt cyberkriminelle. CCleaner opdaterer din software automatisk for at lukke sikkerhedshuller, før de kan findes.

Hvordan renser man computer tastatur?

Du kan rense et tastatur ved at sætte det på højkant og så blæse med trykluft (evt. fra dåse) mellem tasterne. Ved nogle tastaturer kan du tage tasterne af og vaske dem i varmt vand med sæbe.