Table of Contents:

  1. Hvad betyder det at være i et limbo?
  2. Hvad handler Limbo om?
  3. Hvad betyder Limboland?
  4. Hvor kan jeg se Limboland?
  5. Hvor ser man Limboland?
  6. Hvor mange afsnit var der i et umage par?

Hvad betyder det at være i et limbo?

Limbo (af italiensk eller middelalderlatin 'limbo', af latin 'limbus' ('rand', 'kant' i forhold til Helvede) er en teologisk forestilling om en tilstand efter døden, hvor afdødes sjæl ikke kommer i Himmelen og derved ikke opnår evig salighed, men heller ikke har fortjent straf i helvede.

Hvad handler Limbo om?

Limbo er et dansk adventureplatformspil. Det er produceret af det uafhængige firma Playdead og blev udgivet i juli 2010 til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Der er tale om et 2D-spil med simulering af et fysisk system, der styrer omgivelserne og en lille navnløs dreng, der bevæger sig rundt i en sort-hvid verden.

Hvad betyder Limboland?

Limbo er et udtryk, som kendes fra katolsk middelalderteologi, og som betegner et område mellem himmel og helvede. I limbo er man hverken salig eller fordømt, men med potentiale til begge dele.

Hvor kan jeg se Limboland?

Har man lyst til at se eller gense første sæson af Limboland, kan den streames på Xee. Du kan se eller streame første afsnit af Limboland, sæson 2, den 5. april kl. 21.30 på Xee.

Hvor ser man Limboland?

'Alle 8 afsnit af 'Limboland' kan ses på Xee d. 12/4 fra kl. 20.30, og du kan streame serien fra samme dag på YouSee's film og TV app.

Hvor mange afsnit var der i et umage par?

Et umage par (engelsk: Dharma & Greg) er en amerikansk sitcom tv-serie, der i USA blev udsendt i perioden med samlet 119 episoder. Serien handler om det unge par Dharma og Greg, spillet af Jenna Elfman og Thomas Gibson, der spontant gifter sig trods deres yderst forskellige baggrunde.