Table of Contents:

  1. Hvorfor er jeg ikke glad i mit forhold?
  2. Kan ikke fastholde relationer?
  3. Hvordan finder man en god parterapeut?
  4. Kan ikke vise omsorg?
  5. Hvorfor kan jeg ikke gå fra ham?
  6. Hvordan finder man ud af om man elsker sin kæreste?

Hvorfor er jeg ikke glad i mit forhold?

De rigtige grunde, til at jeg ikke er glad i mit forhold Der er mange grunde, til at du kan være ulykkelig i dit forhold. Måske er passionen væk. Måske har der været utroskab, eller også har I været i et skænderi, hvor du ikke følte dig respekteret. Der er dog nogle grunde, som du måske ikke er opmærksom på.

Kan ikke fastholde relationer?

Svingende adfærd - Når man, i sin kontakt med relationer, er meget ambivalent, kan det gøre kontakten utroværdig og dermed svær at fastholde. Tilknytningsproblemer - Når man har svært ved at knytte sig tæt til et andet menneske, følelsesmæssig intimitet, hvilket kan skyldes mange bagvedliggende årsager.

Hvordan finder man en god parterapeut?

I skal helst have indtryk af at terapeuten er engageret, lytter og forstår jeres udfordringer. Parterapeuten skal helst opfange den konkrete problemstilling med det samme. Hvis I føler, at parterapeuten har alt for travlt til at lytte, og udelukkede forsøger at booke en tid med jer, så find en anden.

Kan ikke vise omsorg?

Det kan være voksne, der har et misbrug eller alvorlig psykisk lidelse. Det kan også være forældre med udviklingshæmning, autisme eller aspergers syndrom. Eller det kan være voksne, der ikke kan vise omsorg og kærlighed af andre grunde.

Hvorfor kan jeg ikke gå fra ham?

De perioder kan måske være af kortere varighed, være mere intense end det har været i andre mere ”kedelige” forhold, hvor bølgerne ikke går ligeså højt og det er sådan, mere almindeligt stabilt. De gode perioder kan måske føles endnu bedre fordi de giver håb om, at han forandrer sig. Perioderne er måske meget intense.

Hvordan finder man ud af om man elsker sin kæreste?

En tydelig indikation på, at du virkelig elsker din partner er, at du tænker på vedkommende og bekymrer dig om ham eller hende. I tankerne tiltrækkes, vækkes og fødes dit ønske om at være sammen med vedkommende, og du vil gerne vide, om vedkommende har det godt.