Table of Contents:

 1. Hvor mange Dominos er der i Danmark?
 2. Er Dominos blevet bedre?
 3. Hvordan er det at arbejde hos Dominos?
 4. Hvor levere Dominos?
 5. Hvor kan man arbejde når man er 13 år?
 6. Er Dominos kød halal?
 7. Hvilke job kan man få når man er 13 år?
 8. Hvilke fritidsjob kan man få som 13 årig?

Hvor mange Dominos er der i Danmark?

I 1997 åbnede Domino's Pizza i Danmark gennem en franchisetager, der havde rettigheder i Danmark. I 2019 var der 24 danske restauranter hos Domino's Pizza.

Er Dominos blevet bedre?

Mange kunder har fra start udvist bekymring for netop fødevaresikkerheden på selskabets Facebook-side, hvor Dominos gang på gang har måttet forsikre kunderne om, at "vi har intet at gøre med de tidligere ejere". "Vi har allerede set, at vores omdømme er blevet bedre, og folk er begejstrede, når vi åbner.

Hvordan er det at arbejde hos Dominos?

Hos Dominos' er arbejdet spændende og afvekslende, hvad enten du søger et lille bijob, går efter en karriere eller har iværksætterplaner. Alle er lige værdifulde og yder hvér deres bidrag. Én ting har vi dog alle tilfælles, og det er glæden ved vores arbejde! Glæden danner basis for vores høje kvalitet og service.

Hvor levere Dominos?

Domino's pizza leveret med Hungry
 • Domino's - Falkoner Alle. Frederiksberg. Domino's - Hvidovrevej. ...
 • Domino's - Nørrebrogade. Nørrebro. ...
 • Domino's - Banegårdspladsen. Ballerup. ...
 • Domino's - Københavnsvej. Roskilde. ...
 • Domino's - Sct Hansgade. Ringsted. ...
 • Domino's - Viby Ringvej. Viby J. ...
 • Domino's - Funch thomsens Gade. Aarhus N.

Hvor kan man arbejde når man er 13 år?

Hvis du er 13-15 år eller ikke har afsluttet 9. klasse, du kun have disse jobs: Lettere arbejde inden for landbrug, gartneri, rideskoler med fodring, udmugning, pasning af mindre husdyr samt heste, lugning, bær- og frugtplukning, plantning, grøntsagsopsamling og lignende opgaver.

Er Dominos kød halal?

Følgende svar er fra Dominos Pizza på, om de har halal kylling: Vores topping, kylling fajitas, kylling tilbehør, kylling kickers, kylling strippere og kylling vinger er halal.

Hvilke job kan man få når man er 13 år?

Lettere arbejde med modtagelse, sortering, optælling, prismærkning samt pakning af varer og emballage i butikker, supermarkeder og varehuse. Lettere ekspedition i mindre forretninger, såsom kiosker, bagerbutikker og grøntforretninger. Lettere rengøring, oprydning og borddækning.

Hvilke fritidsjob kan man få som 13 årig?

Hvis du er 13-15 år eller ikke har afsluttet 9. klasse, må du kun have disse jobs: Lettere arbejde inden for landbrug, gartneri, rideskoler med fodring, udmugning, pasning af mindre husdyr samt heste, lugning, bær- og frugtplukning, plantning, grøntsagsopsamling og lignende opgaver.