Table of Contents:

  1. Er graffiti ulovlig?
  2. Kan man fjerne spraymaling?
  3. Hvor er det lovligt at lave graffiti?
  4. Er graffiti lovligt i Danmark?
  5. Kan man fjerne spraymaling fra metal?
  6. Hvor kan man se graffiti?
  7. Hvornår begyndte man at lave graffiti?
  8. Hvad sker der hvis man laver hærværk?

Er graffiti ulovlig?

Graffiti er ulovligt hærværk Når der males graffiti på andres ejendom uden tilladelse fra ejerne, så er det hærværk. Graffiti på offentlige steder uden tilladelse er altså hærværk.

Kan man fjerne spraymaling?

Du påfører blot en god sjat acetone på noget køkkenrulle og gnider det på det udsatte område. Skyl derefter med rent vand.

Hvor er det lovligt at lave graffiti?

Det er lovligt at male graffiti, hvis muren er sat til rådighed til formålet. Det kan den være fra kommunen, en ungdomsklub eller et privat firma. Så må du gerne male der. Ellers, hvis du har fået lov til at male et sted (garageport, privat mur mm.)

Er graffiti lovligt i Danmark?

Lovlig og ulovlig graffiti Det er lovligt at male graffiti, hvis muren er sat til rådighed til formålet. Det kan den være fra kommunen, en ungdomsklub eller et privat firma. Så må du gerne male der. Ellers, hvis du har fået lov til at male et sted (garageport, privat mur mm.)

Kan man fjerne spraymaling fra metal?

Montana Remover spray metal, glas, træ, sten, asfalt, beton o gmeget andet. Remover sprayes på i et ensartet lag. Sprayvæsken samler sig i en gel-lignende konsistens, der ikke løber på vertikale flader. Lad Montana Remover virke i godt 15 minutter og du vil herefter kunne skrubbe malingen af med svamp.

Hvor kan man se graffiti?

Er du på udkig efter en graffiti kunstner til at male et flot og unikt graffiti maleri på lærred til din stue eller kontor? Jeg tilbyder graffiti kunst på lærred på bestilling – alle ønsker kan imødekommes, hvadenten du ønsker et flot portræt maleri eller måske et mere abstrakt motiv med flotte og farverige former.

Hvornår begyndte man at lave graffiti?

Graffiti er en kunstart, der har været kendt i flere tusinde år. Den ældste kendte form for graffiti er hulemalerier lavet af stenalderfolk.

Hvad sker der hvis man laver hærværk?

Det gør politiet, når du har anmeldt hærværk Der kan gå nogle dage, før en digital anmeldelse er registreret. I mindre hærværkssager kommer vi ikke nødvendigvis ud. I vurderingen af sagen vil vi lægge vægt på karakteren af hærværket, gerningsstedet og mulighederne for at finde spor eller oplysninger om en gerningsmand.