Table of Contents:

 1. Hvad er kilometerfusk?
 2. Er km tal rigtigt?
 3. Hvor mange kilometer kører jeg om året?
 4. Hvor mange kilometer kan en bil køre?
 5. Hvordan tjekker man kilometerfusk?
 6. Hvilken bil kan køre flest km?
 7. Hvornår har en bil kørt for langt?
 8. Hvor mange km kører den gennemsnitlige dansker om året?
 9. Hvor meget koster det at køre 100 km?
 10. Hvor mange km kan en benzinbil køre?
 11. Hvornår har en brugt bil kørt for meget?
 12. Kan man slå en nummerplade op?
 13. Hvor mange km kan en bil holde?

Hvad er kilometerfusk?

Bilen udvendigt Det er på nogle af de nyere biler muligt at aflæse den faktiske kilometertæller. Dette gøres i andre kilometer som fx moteren. Hvis denne ikke stemmer over ens med det kilometerantal der står inde i instrumentbrættet er der tale om kilometerfusk.

Er km tal rigtigt?

Det er dog vigtigt at huske på, at kilometertallet ikke nødvendigvis er en indikator på, om bilen er i god eller dårlig stand. Eksempelvis kan en velholdt bil, som har kørt 120.000 kilometer nemt være et bedre køb end en dårligt vedligeholdt bil, som har kørt 70.000 kilometer.

Hvor mange kilometer kører jeg om året?

Vores undersøgelser viser, at en familie gennemsnitligt kører ca. 17.000 km. årligt. Men husk at dette er kun en tommelfingerregel, og du bør regne efter, om det også gælder for dig.

Hvor mange kilometer kan en bil køre?

De fleste moderne biler når at køre mellem 300.0.000 kilometer, før de tvinges på pension og sælges for en slik til den lokale skrothandler.

Hvordan tjekker man kilometerfusk?

Dokumentation for kilometersnyd Den bedste måde at undgå kilometersnyd er ved at få bilen grundig tjekket, inden du køber den. Men har du købt bilen, så er Trafikstyrelsens hjemmeside et godt sted at starte. Her kan du finde bilens synsrapport, hvor km-tallet ved seneste syn er angivet.

Hvilken bil kan køre flest km?

På førstepladsen ligger Mercedes. Ud af 1525 brugte Mercedes-biler til salg har hver sjette kørt over 300.000 kilometer, siger Johan Frederik Schjødt, som er statistiker og direktør i Autouncle.dk. - Mercedes, og særligt Mercedes E-klasser, er en klar vinder. Nogle har kørt op til 600.000 kilometer, siger han.

Hvornår har en bil kørt for langt?

Er bilen blevet vedligeholdt af en påpasselig ejer, kan den sagtens køre flere hundrede tusinde kilometer mere uden behov for større reparationer. Har bilen et højt kilometertal, skal du i stedet spørge sælgeren om de større reparationer, der er foretaget – for eksempel udskiftning af motor, gearkasse og tandhjul.

Hvor mange km kører den gennemsnitlige dansker om året?

Hver dansker kører (i gennemsnit) over 16.000 km om året. Der er Europarekord. Vore nabolande der har betydeligt længere afstande klarer sig med 11.000 km.

Hvor meget koster det at køre 100 km?

Udgift per kilometer
Toyota Corolla 1.6 Terra 5d hk 110222.6103,38
Volkswagen Golf 1, hk243.8093,40
Ford Focus 1,6 Ambiente st.car 100 hk238.8713,47
Volkswagen Golf 1,9 TDI 5d 100 hk277.3113,48
Opel Astra 1,6 16v Comfort 5d 100 hk225.2763,53

Hvor mange km kan en benzinbil køre?

Som tommelfingerregel kan man sige, at en benzinbil er velegnet, hvis dit kørselsbehov i det daglige ligger på et sted mellem 0-30 kilometer, og du kører en del bykørsel eller køkørsel.

Hvornår har en brugt bil kørt for meget?

Er bilen blevet vedligeholdt af en påpasselig ejer, kan den sagtens køre flere hundrede tusinde kilometer mere uden behov for større reparationer. Har bilen et højt kilometertal, skal du i stedet spørge sælgeren om de større reparationer, der er foretaget – for eksempel udskiftning af motor, gearkasse og tandhjul.

Kan man slå en nummerplade op?

Find informationer om bilen På motorregister.skat.dk eller med en række apps til at slå nummerpladen op på, kan du bl. a. få oplyst næste synsdato, motortype og ejerafgift. Du kan også finde ud af, hvor mange kg bilen må trække, hvor den er forsikret samt se synsrapporter.

Hvor mange km kan en bil holde?

De fleste moderne biler når at køre mellem 300.0.000 kilometer, før de tvinges på pension og sælges for en slik til den lokale skrothandler. Vi har imidlertid fundet tre biler, som har gået længere. Meget længere.