Table of Contents:

 1. Hvordan genaktivere jeg min Instagram?
 2. Kan man ringe til Instagram?
 3. Kan man få sin Instagram tilbage?
 4. Hvad gør man hvis man er blevet hacket på Instagram?
 5. Hvorfor bliver jeg smidt af Instagram?
 6. Hvor ligger kladder på Instagram?
 7. Kan man fjerne andres likes på Instagram?
 8. Kan man blive hacket via Instagram?

Hvordan genaktivere jeg min Instagram?

På deres hjemmeside oplyser Instagram: 'Hvis du har slettet din konto, er det ikke muligt at gendanne den. Du kan oprette en ny konto med den samme e-mailadresse som før, men du kan ikke bruge det samme brugernavn. ' Læs selv mere på Instagrams-hjælpeside.

Kan man ringe til Instagram?

E-mailadresse support@instagram.com. Telefonnummer: + 480. Officiel kontaktside: Klik her.

Kan man få sin Instagram tilbage?

Deaktiver din profil
 1. Log in på Instagram via din computer. ...
 2. Klik ind på din profil.
 3. Klik på 'Rediger profil'
 4. Klik på 'Midlertidig deaktivering af min konto' nederst på siden.
 5. Vælg, hvorfor du gerne vil deaktivere din konto.
 6. Indtast din adgangskode.
 7. Klik på 'Deaktiver konto midlertidigt'

Hvad gør man hvis man er blevet hacket på Instagram?

Hvis du tror, at din konto er blevet hacket, eller at der har været forsøg på at hacke din konto, og du stadig kan logge på, er der ting, du kan gøre for at beskytte kontoen: Skift din adgangskode, eller send dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskode. Slå totrinsgodkendelse til for at opnå ekstra sikkerhed.

Hvorfor bliver jeg smidt af Instagram?

Ryd Instagram-cache En af de første ting, der skal gøres, når applikationen er nede, sammen med at lukke applikationen, er ryd app-cache, en proces, som vi kun kan udføre på Android.

Hvor ligger kladder på Instagram?

'Gem kladde'-knappen findes ved at redigere et billede og trykke tilbage. Tidligere blev brugere mødt med en meddelelse om, at alle ændringerne ville blive slettet, men nu får man altså et alternativ: du kan gemme billedet til senere. Kladden bliver gemt i appen og dukker op lige over dine øvrige billeder.

Kan man fjerne andres likes på Instagram?

Med det nye tiltag kan du vælge at skjule likes på dine opslag efter behov – du kan altså skjule dem på et opslag, imens andre stadig kan have synlige likes. Du kan også vælge at slå likes fra på et opslag, inden du poster det. Ligeledes kan du vælge at skjule likes på de opslag, du ser i dit feed.

Kan man blive hacket via Instagram?

En af de første ting, hackere gør, når de overtræder en konto, er at ændre adgangskoden. Hvis det ikke er sket endnu, kan du stadig gemme din konto. Skift din adgangskode så hurtigt som muligt for at låse hacker ud. ... Indtast din nuværende adgangskode og derefter din nye adgangskode to gange for at bekræfte.