Table of Contents:

  1. Hvilken knap skyder man på i FIFA?
  2. Er det lovligt at købe FIFA coins?
  3. Hvordan dribler man i FIFA 21?
  4. Hvordan skyder man i FIFA?
  5. Hvad kan man bruge FIFA coins til?
  6. Hvad kan man købe i FIFA?

Hvilken knap skyder man på i FIFA?

Hvis du holder skydeknappen nede, får bolden mere kraft på, men den vil også hæve sig fra jorden. Nu er det muligt at give et kraftfuldt skud, men hold bolden tættere på jorden ved at trykke på knappen en ekstra gang, før spilleren rammer bolden.

Er det lovligt at købe FIFA coins?

Du kan optjene FUT-mønter i FIFA Ultimate Team (FUT) ved at spille kampe eller købe og sælge på transfermarkedet, men du må ikke købe dem. Det er imod reglerne at købe mønter fra en tredjepart, reklamere for møntkøb eller distribuere mønter.

Hvordan dribler man i FIFA 21?

Agile Dribbling in FIFA 21 EA suggests that to perform Agile Dribbling, hold R1/RB while moving the Left Stick, and you will notice the dribbler moving the ball with rapid and precise touches.

Hvordan skyder man i FIFA?

I FIFA 16 kan du affyre et almindeligt skud, som det har fungeret i fodboldspil de sidste 20 år: Tryk på knappen indtil der er så meget kraft i skuddet, som du vil have - og slip så. Men hvis din spiller står i den optimale position til en god afslutning, er det værd at kende finesse-skuddet.

Hvad kan man bruge FIFA coins til?

Du kan åbne FUT Packs med både FIFA Points og FIFA Coins, men med FIFA Coins kan du også købe spillere, som er til salg på transfermarkedet i FIFA Ultimate Team.

Hvad kan man købe i FIFA?

Spelkonsol
  • FIFA 22 Coins Xbox One.
  • FIFA 22 Coins Playstation 4 (PS4)
  • FIFA 22 Coins Nintendo Switch.
  • FIFA 22 Coins PC.