Table of Contents:

  1. Hvor mange dansker er død i krig?
  2. Hvad koster Min sidste vilje?
  3. Hvordan skriver man sin sidste vilje?
  4. Hvor mange mennesker dør i krig?
  5. Hvor mange udsendte danske soldater er døde?
  6. Hvor kan jeg få min sidste vilje?

Hvor mange dansker er død i krig?

37 personer er blevet dræbt eller er omkommet som følge af kamphandlinger under udsendelse for Danmark. Syv personer er døde ved sygdom, ulykke eller anden skade, som ikke direkte kan forbindes til kamphandlinger. 214 personer er blevet såret i en eller anden grad i forbindelse med udsendelse for Danmark.

Hvad koster Min sidste vilje?

Det koster 370 kr. Min Sidste Vilje. Når man gemmer Min Sidste Vilje som en PDF-fil, så giv den et navn, man kan huske, og gem filen et sted, hvor man selv eller sine nærmeste kan finde den igen, når der er behov. Som en del af titlen på filen kan man fx skrive datoen for, hvornår man udfyldte dokumentet.

Hvordan skriver man sin sidste vilje?

udfylde relevante felter i forhold til dine ønsker. få viden og vejledning til en lang række praktiske forhold, som du vælger at tage stilling til undervejs. give tilladelse til hvilke pårørende, der skal få kendskab og adgang til Min sidste vilje før og/eller efter dødsfaldet.

Hvor mange mennesker dør i krig?

I 2013 døde 31.000 mennesker i krig, mens det i 1990 drejede sig om 72.000, og krig anses i begyndelsen af 2000-tallet for menneskehedens sjettestørste problem.

Hvor mange udsendte danske soldater er døde?

De menneskelige tab Siden krigens begyndelse er 37 danske soldater faldet i kamp, 7 er døde af sygdom eller i forbindelse med en ulykke, og 241 er blevet såret i en eller anden grad. De danske soldater er en del af de 1.145 allierede soldater, der har mistet livet i løbet af krigens første 20 år.

Hvor kan jeg få min sidste vilje?

Kontakt os på [email protected], hvis du ønsker at tilsendt 100 stk. Min Sidste Vilje. Når man gemmer Min Sidste Vilje som en PDF-fil, så giv den et navn, man kan huske, og gem filen et sted, hvor man selv eller sine nærmeste kan finde den igen, når der er behov.