Table of Contents:

  1. Hvordan afinstallerer man Origin?
  2. Hvordan laver jeg en ny simmer?
  3. Hvordan laver man en ny simmer i Sims 4?
  4. Hvordan gør man noget større i Sims 4?
  5. Hvordan kan man få tvillinger i Sims 4?
  6. Hvordan bruger man snydekoder i Sims 4?

Hvordan afinstallerer man Origin?

Sådan afinstallerer du Origin-klienten på den nemme måde
  1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i menuen Start .
  2. Klik på Fjern et program under Programmer.
  3. Klik på Origin og dernæst på Fjern. Du får en advarsel om, at EA-spil måske ikke vil fungere.
  4. Klik på Fjern.
22. maj 2018

Hvordan laver jeg en ny simmer?

Du kan også oprette helt nye husholdninger ved at klikke på en af simmerne i venstre side og vælge “Lav en ny husholdning” (ikonet med en simmer og et plus-tegn). Du kan også få en hel husholdning til at flytte ud, så den kan lægges sammen med en anden husholdning.

Hvordan laver man en ny simmer i Sims 4?

Vi har fuldstændig renoveret "Lav en simmer"-funktionen, så det er blevet nemmere og mere håndgribeligt at forme simmerne. Med The Sims 4 kan du faktisk gribe fat i simmerne og tilpasse deres udseende ved at bruge musen. Klik på en simmers krop, og træk den i forskellige retninger for at skabe den form, du vil have.

Hvordan gør man noget større i Sims 4?

– Find den ting der skal gøres større i dit Sims 4 spil og klik på den. – Hold “Shift”-knappen og “]” (det er den, hvor tallet 9 sidder på dit tastatur) nede på samme tid. Hver gang du trykker på de to knapper, så vokser din dims.

Hvordan kan man få tvillinger i Sims 4?

Hvordan får man tvillinger i Sims 4? Hvis du vil have større chancer for at få tvillinger eller endda trillinger i Sims 4, kan du købe en frugtbar langtidsbelønning for 3000 lykke points. Der er stadig ingen garanti for, at du får mere end en baby, men det vil øge dine chancer.

Hvordan bruger man snydekoder i Sims 4?

For at kunne bruge snydekoder i The Sims 4 skal du først åbne kommandokonsollen ved at trykke på “Ctrl + Shift + C” på din pc eller Mac, mens du er i spillet. Det åbner for snydekodevinduet, hvor du kan indtaste snydekoder. Husk at trykke på “Enter”, når du har indtastet en snydekode.