Table of Contents:

  1. Kan man få slettede beskeder tilbage på Instagram?
  2. Kan man se hvem der går ind på ens Instagram?
  3. Kan man gendanne slettede samtaler på Instagram?
  4. Kan man slette samtaler på Instagram?
  5. Hvem kigger på min profil?
  6. Hvordan ser man hvad folk liker på Instagram?
  7. Hvordan gendanner jeg min Instagram?
  8. Hvor er indbakken på Instagram?
  9. Kan man spore Profilbesøg på Facebook?

Kan man få slettede beskeder tilbage på Instagram?

Gå ind Facebook og log ind med dit brugernavn. Gå til indbakke. Klik på ikonet i menulinjen til venstre "Instagram Direct". Der finder du alle dine slettede beskeder.

Kan man se hvem der går ind på ens Instagram?

Du kan faktisk ikke se, hvem der har set dine billeder på Instagram. Man kan forsøge at downloade forskellige apps, men de kan for det meste kun give dig indsigt i, hvem der følger dig og liker dine ting osv. Ikke hvem, der bare har set dine billeder.

Kan man gendanne slettede samtaler på Instagram?

Instagram giver dig mulighed for at gendanne slettede beskeder og med det, hvis du vil læse enhver besked eller samtale, du tidligere har haft uden at skulle have adgang til det sociale netværk. Du kan læse det på en telefon, tablet eller pc, behøver du kun et notesblok eller en læser.

Kan man slette samtaler på Instagram?

Tryk på eller øverst til højre i feedet. Stryg mod venstre (iPhone), eller tryk og hold fingeren (Android) på den samtale, du vil slette. Tryk på Slet, og tryk derefter på Slet for at bekræfte.

Hvem kigger på min profil?

Nej, Facebook tillader ikke, at personer kan spore, hvem der ser deres profil. Apps fra tredjepart kan heller ikke levere denne funktion. Hvis du støder på en app, som hævder, at den kan levere denne funktion, opfordrer vi dig til at anmelde appen.

Hvordan ser man hvad folk liker på Instagram?

Instagram gemmer faktisk dine likes, så du altid kan gå tilbage og gense de ting, som du tidligere gav et lille hjerte. Sådan gør du: Gå til din egen profil. Tryk på de tre streger øverst i højre hjørne.

Hvordan gendanner jeg min Instagram?

På deres hjemmeside oplyser Instagram: 'Hvis du har slettet din konto, er det ikke muligt at gendanne den. Du kan oprette en ny konto med den samme e-mailadresse som før, men du kan ikke bruge det samme brugernavn.

Hvor er indbakken på Instagram?

Tryk på det lille indbakke-ikon øverst til højre (din almindelige inbox med direct messages). Hvis du har modtaget beskeder fra folk, du ikke følger, vil der komme et blåt banner frem med en beskedanmodning. Hvis ikke, er der desværre ingen hemmelig indbakke, og så må du tage og opsøge nogle flere creeps.

Kan man spore Profilbesøg på Facebook?

”Det har aldrig været nemmere at spore profilbesøg på Facebook”. Sådan lyder det lokkende budskab, der cirkulerer i flere opslag på det sociale medie. Men pas på.