Table of Contents:

  1. Hvad hedder straffe i basket?
  2. Hvor mange quarters er der i NBA?
  3. Hvad går amerikansk fodbold ud på?
  4. Hvornår blev NBA opfundet?
  5. Hvem er verdens bedste basketballspiller nogensinde?

Hvad hedder straffe i basket?

Forseelser straffes altid med tab af boldbesiddelse. En fejl til gengæld er en regelovertrædelse, som er en fysisk kontakt med en modstander (personlig fejl) eller en usportslig opførsel uden fysisk kontakt(teknisk fejl). Fejlene straffes alt efter situationen, med tab af boldbesiddelse, dommerkast eller straffekast.

Hvor mange quarters er der i NBA?

En kamp består af 4 perioder á 10 minutter med 15 minutters halvtidspause. Når bolden er ude af spil, standes tiden.

Hvad går amerikansk fodbold ud på?

Amerikansk fodbold (også kaldet amerikansk/American football, europæisk fodbold hedder soccer i USA) er en sportsgren videreudviklet fra rugby. Spillet går ud på at løbe eller gribe bolden inden for modstanderens målfelt eller sparke bolden i modstanderens mål.

Hvornår blev NBA opfundet?

Historie. Ligaen blev grundlagt i 1946 under navnet Basketball Association of America (BAA), men skiftede navn til National Basketball Association i 1949 efter fusion med den rivaliserende liga, National Basketball League(NBL).

Hvem er verdens bedste basketballspiller nogensinde?

Det er magasinets egne medarbejdere, der har stået for listen, og for de fleste er det næppe nogen overraskelse, at Michael Jordan, som generelt er anerkendt som verdens bedste basketballspiller nogensinde, er nummer et på den.