Table of Contents:

  1. Hvordan undgår jeg opkald fra sælgere?
  2. Hvem ringer 49?
  3. Kan man spærre for udenlandske opkald?
  4. Hvorfor får jeg så mange spam opkald?
  5. Kan man blokere alle opkald fra udlandet?

Hvordan undgår jeg opkald fra sælgere?

Du kan undgå uopfordrede, nye adresserede salgsreklamer og telefonopkald fra sælgere, hvis du registrerer dig på Robinsonlisten, og registreringen er gratis. Vær opmærksom på, at hvis du allerede har givet dit samtykke til, at de må kontakte dig, kan du ikke tilbagekalde det ved at blive registret på Robinsonlisten.

Hvem ringer 49?

Hvem ringer med landekode 49 (+49)? Har du brug for at ringe til Tyskland, skal du huske at bruge landekode +49. Læs, hvordan du ringer til et telefonnummer i Tyskland. Den landekode som Tyskland har fået tildelt, hedder landekode 49.

Kan man spærre for udenlandske opkald?

Dig med Android Tryk på “Indstillinger”. Tryk på “Opkald”. Tryk på “Afvis opkald”. Tryk på “Afvis liste” (Her angiver du bestemte telefonnumre eller numre som starter med en bestemt landekode).

Hvorfor får jeg så mange spam opkald?

Får du sådan et opkald, er det et forsøg på svindel. De typiske tegn for at det enten er udenlandsk marketing eller scam kan findes i selve telefonnummeret. Ofte ringer de fra et udenlandsk nummer, hvor du vil kunne se det ved at der står fx +55, +47 eller generelt andet end +45.

Kan man blokere alle opkald fra udlandet?

På de fleste nyere Android mobiler kan meget let gå ind og spærre opkald fra bestemte telefonnumre eller områdenumre. Du kan f. eks let spærre for alle opkald der starter med “00 2” og dermed afvises automatisk alle opkald fra afrikanske lande.