Table of Contents:

  1. Hvad går Rummikub ud på?
  2. Hvor mange brikker skal man trække i Rummikub?
  3. Hvad sker der når man siger Rommy?
  4. Hvor gammelt er sequence?
  5. Hvordan vinder man i Rummikub?
  6. Hvordan tæller man point i Rummikub?
  7. Kan man være 3 til Sequence?
  8. Hvornår blev Sequence opfundet?
  9. Hvad er Sequence spil?

Hvad går Rummikub ud på?

Hvad handler Rummikub om? Målet i Rummikub er at være den spiller, der først kommer af med alle sine brikker. Det gør man ved at skabe grupper og sekvenser ved hjælp af egne og andres brikker, så de enten går sammen i grupper af samme talværdi eller sekvenser i numerisk rækkefølge i samme farve.

Hvor mange brikker skal man trække i Rummikub?

Hver spiller tager 14 brikker. Spillerne sætter deres brikker i holderne, således at de andre spillere ikke kan se dem. Der trækkes lod om, hvem der skal begynde. Derefter spilles der efter tur i urets retning.

Hvad sker der når man siger Rommy?

"Rommy!"-situationen Hvis en uopmærksom deltager kommer til at aflevere et kort til bunken med forsiden opad, som ellers kunne lægges til et eksisterende stik, kan man tilegne sig dette kort ved at være den første der siger "Rommy!" og gør opmærksom på sammenhængen.

Hvor gammelt er sequence?

1 Sæt spilleregler på dansk, norsk, svansk, finsk m.m
Alder7 år og opefter
Deltagere2 - 12 spiller
MærkeNordic Games
SprogDansk

Hvordan vinder man i Rummikub?

I Rummikub gælder det om at komme af med sine brikker ved at lægge dem i serier af mindst tre. Man spiller over flere runder, og den spiller, der til slut har den højeste pointsum, vinder.

Hvordan tæller man point i Rummikub?

Point: Når en spiller har tømt sin brikholder og råbt "Rummikub", skal de andre spillere lægge tallene sammen for de brikker, de stadig har på deres brikholdere. Hver spillers resultat tæller som minuspoint (negativ værdi), mens vinderen får pluspoint svarende til summen af de andre spilleres minuspoint.

Kan man være 3 til Sequence?

Som der står på æsken, så kan Sequence blive spillet af to til tolv spillere (dog kan det ikke blive spillet med fem, syv eller elleve spillere). Sequence er dog bedst med tre til fire spillere. Spillet indeholder brikker i tre farver, så hvis man er flere end tre spillere, så spiller man på hold.

Hvornår blev Sequence opfundet?

Historien om Sequence Sådan er historien også for brætspillet Sequence, der blev opfundet af amerikaneren Douglas Reuter i 1970'erne i Minneapolis i USA. Douglas drømte eftersigende om sekvenserne i drømmen, men efterfølgende skulle det vise sig at blive svært at genskabe spillet, som det foregik i drømmen.

Hvad er Sequence spil?

Sequence er et strategispil for 2-12 deltagere. Sequence regler er egentlig meget simple. Det gælder blot om at lave to ubrudte rækker af fem jetoner i samme farve. Man spiller i to hold, og hver spiller har en tur pr runde.