Table of Contents:

  1. Hvad sker der hvis man ikke behandler kræft?
  2. Hvor lang tid kan man leve med kræft?
  3. Kan en tumor forsvinde af sig selv?
  4. Hvad skriver man til en der er alvorligt syg?
  5. Hvad giver man til en der er syg?

Hvad sker der hvis man ikke behandler kræft?

Nogle får den besked, at sygdommen er uhelbredelig, allerede når de første gang får at vide, at de har kræft. Det kan skyldes, at kræften er opdaget sent, eller at den er meget aggressiv. Andre oplever tilbagefald, spredning og lange behandlingsforløb, der desværre ikke fjerner kræften.

Hvor lang tid kan man leve med kræft?

Få svar på spørgsmål om hvor mange, der dør og overlever kræft. 82 pct. af de danskere, der får en kræftdiagnose overlever deres sygdom i mindst 1 år. 2 ud af 3 overlever i 5 år eller mere.

Kan en tumor forsvinde af sig selv?

Stor nordisk undersøgelse indikerer, at kræftknuder i brystet forsvinder af sig selv uden behandling. Kræftknuderne bliver kun behandlet, fordi kvinder bliver screenet for brystkræft, og det bør man stoppe, mener dansk forsker.

Hvad skriver man til en der er alvorligt syg?

Forslag til hvad du kan sige sige: Jeg er ked af at høre, at du har fået kræft. Jeg har tænkt meget på dig efter at have hørt, at du er blevet syg.

Hvad giver man til en der er syg?

Den perfekte gave til en person, der er syg, er slik, chokolade, en gavekurv eller andre godter, hvis personen elsker søde sager. En anden god gaveidé er en ting, som personen kan hygge og underholde sig med derhjemme såsom en bog, et lækkert tæppe eller lignende.