Table of Contents:

  1. Hvordan finder man odds?
  2. Hvordan regner man gevinst ud på systemspil?
  3. Hvor skal jeg oddse?
  4. Hvilken bookmaker skal jeg vælge?
  5. Hvordan oddser man på Bet365?

Hvordan finder man odds?

I stedet for at skrive, at et udfald har X% sandsynlighed, 'oversættes' X til et tal. 100% divideret med chancen = Dine odds.

Hvordan regner man gevinst ud på systemspil?

Vælg system ud fra dine kampe Hvis du spiller 3/5, så tager du tre laveste odds og gang dem med hinanden. 2.20 x 2.00 x 2.40 = samlet odds 10.56. Systemet 3/5 har 10 rækker, og oddsets værdi på laveste række/kombination bør derfor ikke være under odds 10.00.

Hvor skal jeg oddse?

Du kan enten vælge at lave dine væddemål i en kiosk, eller at spille online. De fleste danske kiosker er meget begrænsede i antallet af bookmakere. Dette er en af grundene til, at det klart er bedst at sætte dine spil ved bookmakere online. Derudover får du meget bedre odds, når du har flere bookmakere at spille hos.

Hvilken bookmaker skal jeg vælge?

BetXpert har vurderet Bet365, Unibet og NordicBet til at være de bedste bookmakere, mens Cashpoint klarer sig dårligst. Læs samtlige af vores bookmaker-anmeldelser, så du er klædt godt på til at komme i gang som bruger hos en bookmaker.

Hvordan oddser man på Bet365?

For at oprette dit Byg væddemål skal du først gå til din valgte kamp, før du vælger Byg væddemål-funktionen fra oversigten. Du vil derefter kunne se alle tilgængelige markeder for din valgte kamp og dit odds for Byg væddemål udregnes med alle valg.