Table of Contents:

 1. Hvad skal man være opmærksom på ved billån?
 2. Hvad er en god ÅOP på billån?
 3. Hvad betyder friværdi i bil?
 4. Er billån en god ide?
 5. Kan det betale sig at låne til en bil?

Hvad skal man være opmærksom på ved billån?

Fem gode råd om dit billån
 • Vær på forkant. Der kan være mange penge at spare ved at vælge det rigtige billån. ...
 • Sammenlign priser via ÅOP. Mange har forståeligt nok vanskeligt ved at gennemskue prisen på et billån. ...
 • Fast eller variabel rente. ...
 • Indfrielse af billån. ...
 • 14 dages fortrydelsesret. ...
 • Hjælp til bilkøbet.

Hvad er en god ÅOP på billån?

Er du på udkig efter et lån til en bil i mellemklassen til 250.000 kroner og 20 procent i udbetaling, er Alm. Brand Bank og Arbejdernes Landsbank billigst. For et lån på 200.000 kroner i syv år, tilbyder bankerne en ÅOP på 2,1 procent og samlede omkostninger i kroner og øre på omkring 15.00 kroner.

Hvad betyder friværdi i bil?

Et lån i friværdien er ofte den billigste løsning sammenlignet med andre lån, når du skal låne større beløb. Hvis du gerne vil købe en ny bil, kan det være en fordel at låne i friværdien fremfor at optage et billån. Det skyldes, at renten på realkreditlånet typisk er lavere end på et billån.

Er billån en god ide?

Hvad der er klogest for dig, afhænger selvfølgelig af din økonomi. Men kan du afse penge til en udbetaling, så er det som regel en god idé, da det typisk betyder, at renten du skal betale for lånet bliver lavere. Ofte når der købes ny bil, har man en anden bil, der skal gives i bytte.

Kan det betale sig at låne til en bil?

De varierer også alt efter, hvad du skal låne til, og hvor meget du skal låne. Hvad der vil være billigst for dig, afhænger af din situation og bilens pris. Selvom forbrugslån er kendt for at være dyre, så er det muligt, at det bedre kan betale sig i din situation med sådan et lån.