Table of Contents:

 1. Hvordan betaler man parkering i lufthavnen?
 2. Hvor må man standse?
 3. Hvor lang tid skal en P vagt stå ved bilen?
 4. Er en indkørsel et vejkryds?
 5. Hvordan får man fjernet en ulovlig parkeret bil?
 6. Hvor lang tid er en standsning?

Hvordan betaler man parkering i lufthavnen?

Du har altid mulighed for at parkere i lufthavnen, også selvom du ikke har booket en plads i forvejen....Betalingsmuligheder
 1. Dankort.
 2. Visa/Dankort.
 3. Visa Electron.
 4. Maestro eller.
 5. MasterCard.
 6. American Express.

Hvor må man standse?

Du ikke standse eller parkere din bil på en måde, så det kan være til fare eller ulempe for den øvrige trafik. Når du parkerer eller standser din bil, det kun ske i højre side af vejen i færdselsretningen. På mindre befærdet vej og vej med ensrettet trafik kan standsning eller parkering dog ske i venstre side.

Hvor lang tid skal en P vagt stå ved bilen?

Færdselsloven fastslår, at der foreligger en parkering når et køretøj er standset i mere end 3 minutter. Dette betyder at, parkeringsvagten skal observere bilen i min. 3 minutter, før at han kan konstatere, at der er tale om en parkering.

Er en indkørsel et vejkryds?

a., at indkørslen var privat og kunne spærres af med en port, som var lukket, da denne foretog sin parkering. Der måtte derfor være tale om en almindelig ind- og udkørsel, hvor man lovligt kan parkere før og efter. Fogedretten fandt dog, at indkørselsvejen til parkeringsarealet skulle regnes for et vejkryds.

Hvordan får man fjernet en ulovlig parkeret bil?

Det er politiet, kommunerne og Vejdirektoratet, der har tilladelse til at få fjernet et køretøj uden ejerens tilladelse. De kan få fjernet et køretøj, hvis det står på et område, hvor færdselsloven dækker. Det vil fx sige på veje og pladser.

Hvor lang tid er en standsning?

En standsning er enhver form for hensætning af din bil - med eller uden fører i højst tre minutter. Det regnes ikke for en standsning i færdselsloven, hvis du f. eks. er nødt til at holde stille i tæt trafik.