Table of Contents:

  1. Hvad er NFL?
  2. Hvor mange spiller på et NFL hold?
  3. Hvor mange spiller fodbold i USA?
  4. Hvem ejer NFL?
  5. Hvordan ser man NFL?
  6. Hvem skal optræde til Super Bowl 2022?

Hvad er NFL?

National Football League (eller blot forkortet NFL) er en professionel amerikansk fodboldliga i USA, som udgør det højeste professionelle niveau inden for amerikansk fodbold i verden.

Hvor mange spiller på et NFL hold?

Hvert hold har 11 spillere på banen i hvert play. Før et play starter, er de to hold opstillet på hver sin side af bolden (line of scrimmage).

Hvor mange spiller fodbold i USA?

I dag spiller 13 millioner amerikanere fodbold, hvilket gør det til den tredje største holdsport i USA. Samtidig mener 46 procent af befolkningen i en ny måling, at sporten vil blive mere populær i det næste årti. Fodbold har også skabt en ny fankultur på den anden side af Atlanten.

Hvem ejer NFL?

De 32 klubber klubber ejes af 31 rigmænd (og lidt små-investorer), og så er der Green Bay Packers, som er på folkeaktier, hvor Green Bay og Milwaukees befolkning i staten Wisconsin sidder på størstedelen af aktierne.

Hvordan ser man NFL?

Viaplay har rettighederne til at vise NFL på TV i Danmark med egne kommentatorer både på nettet og på en af NENT's tv-kanaler. Umiddelbart vises et udvalg af kampene på TV3 Sport, TV3+ og Viasat Xtra. Du får også adgang til et populære NFL Highlights på TV3+, der viser alt det bedste fra alle kampe søndag aften.

Hvem skal optræde til Super Bowl 2022?

Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige og Snoop Dogg optræder under Super Bowl 2022. Det er med andre ord megastjerner og nogle af de største navne, der har optrådt i løbet af pausen, og vi kan forvente et show næsten lige så stort som selve kampen.