Table of Contents:

  1. Hvorfor ser jeg kun de samme opslag på Facebook?
  2. Hvorfor ser jeg gamle nyheder på Facebook?
  3. Hvad er en visning på Facebook?
  4. Hvorfor kan jeg ikke se mine venners opslag?
  5. Hvorfor kan jeg ikke se vens opslag på Facebook?
  6. Hvorfor kan jeg ikke se nyheder på Facebook?
  7. Hvorfor kan Facebook ikke indlæse opslag?
  8. Kan man se når man tager et screenshot på Instagram?
  9. Kan man se hvem som har slettet en på Facebook?

Hvorfor ser jeg kun de samme opslag på Facebook?

Facebook har algoritmer, som vælger, hvad vi får at se i vores nyhedsstrøm. ... Det indhold, du ser i din nyhedsstrøm på Facebook, bliver udvalgt til dig på baggrund af koder, som ser på flere ting blandt andet: Hvilke venners opslag plejer du at ”synes godt om”, dele, kommentere og klikke på.

Hvorfor ser jeg gamle nyheder på Facebook?

Du kan sortere dit feed for at se de seneste opslag, men feed vender på et tidspunkt tilbage til standardindstillingen. Feed bruger som standard en proces kaldet rangering til at vise dig opslag, der er relevante for dig. Hvis du kun vil se de seneste opslag, kan du sortere dit feed for at se dit seneste feed.

Hvad er en visning på Facebook?

Det tæller som en visning, hvis der er set 3 sekunder af videoen på Facebook og/eller Instagram. OBS: Det er muligt i Facebook Business Manager at se, hvor mange der har set hhv. 2 sekunder, 3 sekunder og ”ThruPlay”, dvs. hele videoen.

Hvorfor kan jeg ikke se mine venners opslag?

(i realiteten kan det betyde at hvis du ikke har kommunikeret med dem de sidste par uger - inden de fik den nye Facebook profil, så kan dine venner muligvis ikke se dine opslag) Ergo - hvis dine venner eller fans på en side ikke har kommenteret en af dine seneste opdateringer eller ikke har syntes godt om et billede ...

Hvorfor kan jeg ikke se vens opslag på Facebook?

Du har muligvis valgt "se færre opslag som dette". Hvorfor du ikke længere kan se ret meget fra den pågældende ven. Du kan eventuelt prøve at gå på din vens profilside og markere ham/hende som "nære venner" - så burde du høre hver gang der bliver postet noget.

Hvorfor kan jeg ikke se nyheder på Facebook?

Dit feed bør være fyldt med opdateringer fra personer og sider, du følger. Hvis der ikke er noget i dine nyheder, skal du lukke Facebook og åbne igen for at opdatere dit feed. Hvis det ikke virker, kan du se, hvordan du rapporterer et problem med Facebook.

Hvorfor kan Facebook ikke indlæse opslag?

Min tidslinje indlæses langsomt på Facebook. Hvis du ikke har forbindelse, kan du prøve igen, når du har bedre forbindelse. Hvis du bruger Facebooks mobilapp, skal du lukke appen og åbne den igen. Hvis du bruger en computer, skal du opdatere siden og prøve igen.

Kan man se når man tager et screenshot på Instagram?

Appen vil nu begynde at notificere brugere, når nogen har screenshottet deres Story. Når du tager et screenshot vil Instagram stikke dig ved at placere et ikon ved siden af dit brugernavn.

Kan man se hvem som har slettet en på Facebook?

Det kan du nu lynhurtigt finde ud af ved hjælp af app'en ”Who Deleted Me”, som i fremtiden kan fortælle dig, hvem der har fjernet dig som ven – og hvem du selv har fjernet i løbet af din tid på Facebook. Desværre kan man ikke gå tilbage i tiden og se det, men får du app'en nu, holder den øje med det for dig.