Table of Contents:

  1. Hvilken farve er off white?
  2. Er råhvid og modehvid det samme?
  3. Kan man male med hvid base?
  4. Hvilken farvekode har hvid?
  5. Hvordan laver man hvid maling?
  6. Hvilken RAL er modehvid?

Hvilken farve er off white?

Off-white, (eng. 'ved siden af hvid'), en brudt hvid, almindeligvis gråhvid farve.

Er råhvid og modehvid det samme?

Råhvid er som regel brækket med en smule okker (gul), rød (for at give den en varm nuance) og en smule grå. RAL9010 betegnes tit som modehvid, men er en standard hvid med lysegrå nuancer, som bruges til rigtig mange ting – især karme, døre, vinduer osv.

Kan man male med hvid base?

Base Hvid: En hvid base kan fås i de fleste typer vægmaling. Hvis du skal friske dine vægge op, er hvid base er oplagt valg. Det er så at sige den mest hvide hvid og giver rummet et lyst og moderne pift uden at være for overvældende og dominerende.

Hvilken farvekode har hvid?

RAL 9010. Her er industriens bud på hvid. Tonen er lys og varm med en klar drejning mod gylden. Færdigmalede døre og paneler er ofte i RAL 9010.

Hvordan laver man hvid maling?

Rør linoliiefernis og tørfarve godt sammen til en tyk pasta - tilsæt mere linoliefernis, til malingen er passende strygbar og dækkende. Hvid linoliemaling fremstilles af 2 hvide pigmenter: Titanhvidt og zinkhvidt i forholdet (80 % titanhvidt og 20 % zinkhvidt).

Hvilken RAL er modehvid?

RAL9010 betegnes tit som modehvid, men er en standard hvid med lysegrå nuancer, som bruges til rigtig mange ting – især karme, døre, vinduer osv.