Table of Contents:

 1. Hvor er +25 telefon?
 2. Hvor ringer +49 fra?
 3. Hvem har landekode 98?
 4. Hvad er +44?
 5. Hvordan ringer man til et udenlandsk nummer?
 6. Hvilket land har landekoden AT?
 7. Hvad er +47?
 8. Hvem ringede udland?
 9. Hvad er et lokalnummer?
 10. Hvem har dette nummer?
 11. Hvad er landekode 48?
 12. Hvem ringede fra udlandet?
 13. Hvilket land har landekoden?
 14. Hvad er €?

Hvor er +25 telefon?

Læs Her om Landekoder til hele verden
Landekode i nummerordenLandekode i alfabetisk rækkefølge
00 1Canada00 93
00 255Tanzania00 594
00 256Uganda00 689
00 257Burundi00 298

Hvor ringer +49 fra?

Hvis man ringer til Tyskland fra et andet land, så starter man med +49. Det tyske fastnettelefonnummer er, hvis man tager det internationale forvalg med, bygget op således.

Hvem har landekode 98?

Forvalgsnummeret eller landekoden, er nummeret man taster inden selve modtagerens telefonnummer....Fra disse lande ringer telefonsvindlerne.
A) Landekode til Australien, Argentina og lande med “A”
Irak00 964
Iran00 98
Irland00 353
Island00 354
9. feb. 2015

Hvad er +44?

Landekode 44 er kaldenummeret til Storbritannien, og det er +44 eller 0044 ligegyldigt om du ringer til Skotland, Wales, England, Nordirland, Kanaløerne, South Georgia Island eller Sydlige Sandwichøer.

Hvordan ringer man til et udenlandsk nummer?

Inden du taster telefonnummeret ind, skal du taste landekode. Start med at taste 00 for at ringe ud af landet. Derefter taster du 45, og så kan du taste det valgte nummer. Det samme gælder, hvis du vil sende en sms til Danmark.

Hvilket land har landekoden AT?

Landekode og landekoder til telefonopkald og SMS
LandLandekode
Anguilla001
Antigua og Barbuda001
Argentina0054
Armenien00374

Hvad er +47?

Skal du ringe til Norge, skal du benytte landekode + 47. Læs, hvordan du gør, når du vil ringe til et telefonnummer i Norge. Norges landekode hedder landekode 47, og der er ingen ben i at ringe til nordmændene.

Hvem ringede udland?

Nogle vil have fat i personlige oplysninger, så de kan bruge dine penge eller din identitet. Andre ringer fra et udenlandsk nummer med en meget høj minutpris. Fupopkald der kommer fra udlandet, ”gemmer sig” ofte bag et dansk nummer. De to mest kendte former for fupopkald kaldes Wangiri-svindel og Spoofing .

Hvad er et lokalnummer?

Et lokalnummer består af tre-fire cifre, som alle medarbejdere i virksomheden kan ringe til i stedet for at skulle taste alle otte cifre. Ofte vælges de sidste fire cifre i telefonnummeret og bruges, når medarbejdere ringer til hinanden internt.

Hvem har dette nummer?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.

Hvad er landekode 48?

Har du brug for at ringe til Polen, skal du huske at bruge landekode +48. Læs, hvordan du ringer til et telefonnummer i Polen.

Hvem ringede fra udlandet?

Nogle vil have fat i personlige oplysninger, så de kan bruge dine penge eller din identitet. Andre ringer fra et udenlandsk nummer med en meget høj minutpris. Fupopkald der kommer fra udlandet, ”gemmer sig” ofte bag et dansk nummer. De to mest kendte former for fupopkald kaldes Wangiri-svindel og Spoofing .

Hvilket land har landekoden?

En landekode skal angives med et + foran eller 00. Hvis du eksempelvis skal ringe til et norsk nummer, skal du sørge for at der står + før selve nummeret. 47 er nemlig landekoden til Norge. Hvis nummeret er gemt i mobilens telefonbog er det ikke altid, landekoden er kommet med.

Hvad er €?

Den officielle valuta I Europa er Euro. Valutakoden for euro er EUR og symbolet er .