Table of Contents:

 1. Kan man få en tatovering som 14 årig?
 2. Kan man få en tatovering som 14 årig med forældre tilladelse?
 3. Hvorfor må man ikke have tatoveringer på hænderne?
 4. Hvad er aldersgrænsen for tatoveringer?
 5. Hvor meget koster en lille tatovering?
 6. Hvor gammel skal man være for at få en tatto?
 7. Er Ansigtstatoveringer lovlige?
 8. Hvor lang tid skaller en tatovering?
 9. Hvilke tatoveringsfarver bliver ulovlige?
 10. Er det ulovligt at tatovere på fingre?
 11. Hvad koster små tatoveringer?

Kan man få en tatovering som 14 årig?

Det er ulovligt at tatovere børn og unge under 18 år. Det er ulovligt at tatovere på hals, hænder og i hovedet (med undtagelse fra kosmetiske tatoveringer, også kaldet permanent makeup såsom tatovering af øjenbryn, læber osv., som udføres af særligt uddannede personer)

Kan man få en tatovering som 14 årig med forældre tilladelse?

Svaret til spørgsmålet “Hvor gammel skal man være for at få en tatovering” er ifølge tatoveringsloven 18 år. I Danmark er det dog ikke lovligt at få en tatovering, hvis ikke man er fyldt 18 år – og heller ikke selvom man har fået samtykke fra sine forældre. Hvis du er nysgerrig på at se tatoveringsloven så klik her.

Hvorfor må man ikke have tatoveringer på hænderne?

Som tatovør du ikke tatovere på personer under 18 år eller tatovere på hals eller hænder. Med en særlig uddannelse er kosmetiske tatoveringer af øjenbryn, hårbund, øjenlåg og læber tilladt, mens det ikke er tilladt at tatovere i resten af ansigtet....Tattooregister.
Mandag - torsdag:8:00 - 15:00
Fredag:8:00 - 14:00

Hvad er aldersgrænsen for tatoveringer?

194 af 8. juni 1966 om tatovering. Loven opstiller et forbud mod at tatovere personer under 18 år og et forbud mod at tatovere i hoved, på hals og på hænder.

Hvor meget koster en lille tatovering?

Med det sagt vil en simpel lille tatovering koste et gennemsnit på 800. - DKK til 1200. - DKK og vil tage omkring 45-60 minutter at udføre. Den gennemsnitlige pris for en simpel tatovering kan beregnes til 100.

Hvor gammel skal man være for at få en tatto?

Det er ikke tilladt at udføre tatovering på en person under 18 år. Stk. 2. Det er endvidere ikke tilladt at udføre tatovering på en person i hoved, på hals og på hænder, jf.

Er Ansigtstatoveringer lovlige?

»Der er da en del tatovører i Danmark, som er frustrerede over, at det er ulovligt at tatovere i ansigtet, og som mener, det bør lovliggøres,« siger Nis Staack fra Dansk Tatorvørlaug. Bør det være lovligt at tatovere i ansigtet? »Jeg tatoverer ikke i ansigtet, for det er ulovligt.

Hvor lang tid skaller en tatovering?

For mindre tatoveringer kan man forvente, at tatoveringen stopper med at skalle inden for 1 uge. For større tatoveringer med mere blæk kan det tage op til 2 uger før tatoveringen stopper med at skalle.

Hvilke tatoveringsfarver bliver ulovlige?

Reglerne forbyder ikke tatoveringsblæk som helhed. Reglerne finder anvendelse efter d. 4. januar 2022 med undtagelse af regler for Pigment Blue 15:3 og Pigment Green 7, som først finder anvendelse fra 4.

Er det ulovligt at tatovere på fingre?

Tatoveringer hører ikke til på børn og unge under 18 år, og så må de ikke sidde i hovedet, på halsen eller på hænderne. Det fastslår tatoveringsloven fra 1966. Alt derudover er tilladt.

Hvad koster små tatoveringer?

Med det sagt vil en simpel lille tatovering koste et gennemsnit på 800. - DKK til 1200. - DKK og vil tage omkring 45-60 minutter at udføre. Den gennemsnitlige pris for en simpel tatovering kan beregnes til 100.