Table of Contents:

  1. Hvad symboliserer tal?
  2. Hvad betyder 20 20?
  3. Hvad betyder det når man ser 11?
  4. Hvad betyder tallet ni?
  5. Hvad symboliserer tallet 20?

Hvad symboliserer tal?

Som symboler udtrykker tal ikke kun en mængde, men rummer også kvaliteter. Aristoteles talte om tallenes kvalitative strukturer. Ulige tal blev betragtet som fuldkomne, maskuline, gode og lyse, medens lige tal stod for det ufuldkomne, feminine, det mørke og vreden.

Hvad betyder 20 20?

20/20 betyder, at en person har et normalt syn. Dette udtryk bruges nu kun i Nordamerika. I Europa bruges udtrykket 6/6. Disse tal er baseret på tavler med bogstaver, der bruges til standardsynsprøver.

Hvad betyder det når man ser 11?

11 er et tal der retter fokus på ens vej og ens livsformål, det er et vejleder og vejviser-tal, hvor man ofte går foran og viser andre vej, eller hvor man baner vejen for andre, så de nemmere kan komme fremad.

Hvad betyder tallet ni?

9 tallet er afslutningen og perfektionen, og det guddommelige tal som indeholder alle de andre tal og deres kvaliteter. 9'eren har derfor tilgang til en stor indre palet af visdom og en højere bevidsthed. De har i særlig grad vækket ildchakraet og hjertechakraet som symboliserer egoet og sjælen.

Hvad symboliserer tallet 20?

I betragtning af alle disse bliver det klart, at tallet 20 (og i forlængelse af 2020) indikerer en tid med at opbygge solide fundamenter, etablere dybe relationer og forberede dig på 'frigivelsen'.