Table of Contents:

 1. Hvilken rolle spiller Quang i Ternet Ninja?
 2. Hvad handler Ternet Ninja 1 om?
 3. Hvor mange billetter solgte Ternet Ninja 1?
 4. Hvad hedder mobberen i Ternet Ninja?
 5. Hvor mange sider er der i Ternet Ninja?
 6. Hvad hedder tvillingerne i Ternet Ninja?
 7. Hvordan slutter Ternet Ninja 1?
 8. Hvor foregår Ternet Ninja 1?
 9. Hvor mange billetter har Ternet Ninja 2 solgt?
 10. Hvor mange billetter har druk solgt?
 11. Hvornår kommer Ternet Ninja 3?
 12. Hvem lægger stemme til Sune i Ternet Ninja?
 13. Hvad hedder Askes papfar?
 14. Hvad er budskabet i Ternet Ninja 2?

Hvilken rolle spiller Quang i Ternet Ninja?

I Anders Matthesens aktuelle børnebogsdebut, »Ternet Ninja« er der atter en Quang i periferien. Her arbejder den stakkels dreng på en fabrik, hvor han syr Ninja-dukker. Da han ved en fejl gør en sort dukke ternet, bliver den lille fabriksarbejder tæsket til døde med en bambuskæp.

Hvad handler Ternet Ninja 1 om?

Den ternede ninja får liv i magisk lynild, da en thailandsk børnearbejder efter en fejl bliver tæsket ihjel af den danske legetøjsproducent Phillip Eberfrø. Det sætter ninjaen på kurs mod Danmark – animeret i en medrivende sekvens set gennem ninjaens øjne – med drabelig blodhævn i tankerne.

Hvor mange billetter solgte Ternet Ninja 1?

Det gjorde spillefilmen "Op på fars hat" i 19.000 solgte billetter - mens første film om Ternet Ninja, der havde premiere i slutningen af 2018 har solgt 947.627 biografbilletter.

Hvad hedder mobberen i Ternet Ninja?

I den første trailer til filmen er det dog tydeligt, at universet er helt og holdent Anders Matthesens. ”Skrid så med dig, din søn af en ludfattig luder,” siger titlens ternede ninja til skolens bølle, som mobber filmens hovedperson Aske, der går i 7. klasse.

Hvor mange sider er der i Ternet Ninja?

Den er på 256 sider, den er lang, fyldt med sidehistorier om børnearbejde, narko, gangstere, fabrikanter og 7. klasses kærlighedsprojekter. Bogens lange og springende handling bæres oppe af den aldrig tøvende ternede humor.

Hvad hedder tvillingerne i Ternet Ninja?

Anders Matthesen on Instagram: “Varm op til Ternet Ninja 2 med Fie og Mies Bad Boy musikvideo”

Hvordan slutter Ternet Ninja 1?

Den bamse ender på Stewarts skib og bliver af Stewart givet til Aske i fødselsdagsgave. Ninja bamsen viser sig at være levende… Og den hjælper Aske med at fange pigens opmærksomhed, men den får også Aske til at skulle i slåskamp med Glenn.

Hvor foregår Ternet Ninja 1?

I modsætning til Terkel i knibe hvor Anders Matthesen bevidst provokerede med filmens grovkornede humor, er Ternet Ninja også en moraliserende film med "en ond og en god". Filmen betragtes som en spirituel efterfølger til Terkel i Knibe. Filmen foregår i samme kommune (baseret på Albertslund) som i Terkel i Knibe.

Hvor mange billetter har Ternet Ninja 2 solgt?

Lyspunktet 'Ternet Ninja 2', suveræne 'Flugt' og lavpunktet 'Centervagt': Her er det danske filmår 2021. Anders Matthesen og Thorbjørn Christofferens 'Ternet Ninja' er med 930.000 solgte billetter pr. 12. december kommet ind på listen over de bedst sælgende danske film nogensinde.

Hvor mange billetter har druk solgt?

Fem danske film solgte flest billetter i 2020 Den oscarnominerede film Druk havde premiere i uge 39 og var den film, der solgte flest billetter med 785.000.

Hvornår kommer Ternet Ninja 3?

Ternet Ninja
Overblik
Udgivelsesdato25. december 2018 (Danmark), 24. maj 2019 (Norge)
CensurTilladt for børn over 11 år
Længde81 min.

Hvem lægger stemme til Sune i Ternet Ninja?

Animationsfilmen 'Ternet Ninja' (2018) er baseret på Matthesens egen børnebog af samme navn. Matthesen er med-instruktør sammen med Thorbjørn Christoffersen, mens han også har skrevet manuskript og lægger stemme til størstedelen af karaktererne.

Hvad hedder Askes papfar?

De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Hvad er budskabet i Ternet Ninja 2?

Familien skal på ferie, og Aske og TN opdager, at Philip Eberfrø, der er varetægtsfængslet i Thailand for kokainsmugling, børnemishandling og drab, står overfor løsladelse pga. anklagerens inkompetence. Aske lokker familien med derned på ferie.