Table of Contents:

 1. Hvor døde Whitney?
 2. Hvornår spillede Whitney Houston i Danmark?
 3. Hvor rig var Whitney Houston?
 4. Hvor er Whitney Houston begravet?
 5. Hvem arvede Whitney Houston?
 6. Hvem arvede efter Bobbi Kristina Brown?
 7. Hvornår var Tina Turner i Kolding?
 8. Hvornår var Whitney Houston i Kolding?
 9. Hvor gammel var Whitney Houston da hun døde?
 10. Hvem arvede Bobbi Kristina Brown?
 11. Hvad døde Bobbi Kristina Brown af?
 12. Hvornår har Tina Turner sidst optrådt?
 13. Hvornår stoppede Tina Turner med at optræde?
 14. Hvornår døde Whitney Houstons?
 15. Hvornår døde Bobbi Kristina Brown?

Hvor døde Whitney?

11. februar 2012Whitney Houston / Dødsdato

Hvornår spillede Whitney Houston i Danmark?

I forbindelse med sit show i Forum boede Whitney Houston på Hotel d'Angleterre på Kongens Nytorv i København. Men offentligheden fik kun ganske få glimt af stjernen, som var omgivet af diverse bodyguards og assistenter. Tilbage i 1988 gav Whitney Houston også koncert i Danmark. Dengang optrådte hun i Valbyhallen.

Hvor rig var Whitney Houston?

Ifølge det toneangivende sladdersite TMZ.com kan hun se frem til at få 20 millioner dollar - omkring 112 millioner kroner. Det er endnu ikke afklaret, hvorfor Whitney Houston i sidste måned døde på et hotel i Beverly Hills i en alder af blot 48 år.

Hvor er Whitney Houston begravet?

Fairview Cemetery, Westfield, New JerseyWhitney Houston / Begravelsessted

Hvem arvede Whitney Houston?

Houston mistede livet i 2012 efter at være blevet fundet livløs i et badekar på et hotel i Beverly Hills. Whitney Houston sørgede via en fond for, at Bobbi Kristina Brown arvede hele formuen, som datteren ifølge People Magazine skulle have i rater.

Hvem arvede efter Bobbi Kristina Brown?

Huset havde hun tidligere delt med on/off-kæresten Nick Gordon. Nick Gordon blev efter Bobbi Kristina Browns alt for tidlige død dømt til at betale hendes familie lige omkring 300 millioner kroner.

Hvornår var Tina Turner i Kolding?

Det ene er de to kæmpekoncerter med Whitney Houston og Tina TurnerKolding Stadion i henholdsvis 19. Især den første, Whitney Houston - koncerten søndag 15. august 1993 for omkring 30.000 mennesker var en stor oplevelse. Byen havde aldrig før dannet ramme om et så stort arrangement.

Hvornår var Whitney Houston i Kolding?

august 1993. 30.000 publikummer festede med Whitney HoustonKolding Stadion til koncerten den 15. august 1993.

Hvor gammel var Whitney Houston da hun døde?

48 år ()Whitney Houston / Alder

Hvem arvede Bobbi Kristina Brown?

To dage efter hendes tragiske død fyger det med spekulationer om, hvad der skal ske med den millionformue, Bobbi Kristina Brown arvede efter sin mor Whitney Houston. Dog ser det ud til, at Bobbi Kristinas far og Houstons eksmand, Bobby Brown, må spejde langt efter at få en bid af datterens mange millioner.

Hvad døde Bobbi Kristina Brown af?

LungebetændelseBobbi Kristina Brown / DødsårsagLungebetændelse eller pneumoni er en betændelsestilstand i lungerne. Den påvirker især de mikroskopiske luftsække, der hedder alveoler. Sygdommen skyldes som regel en infektion med virus eller bakterier og mindre hyppigt andre mikroorganismer, visse lægemidler og andre lidelser såsom autoimmune sygdomme. Wikipedia

Hvornår har Tina Turner sidst optrådt?

Her startede hun sammen med sin daværende partner Ike Turner. Siden har hun døjet med mange forskellige helbredsproblemer, både kræftsygdom og en nyretransplantation. I 2013 fik hun et slagtilfælde, hvorefter hun skulle lære at gå igen. I 2009 optrådte hun til sin sidste koncert.

Hvornår stoppede Tina Turner med at optræde?

Selv om Tina Turner har holdt sig ude af rampelyset siden sin sidste optræden i 2009, har hun valgt at stille op i en dokumentar om sit liv.

Hvornår døde Whitney Houstons?

11. februar 2012Whitney Houston / Dødsdato

Hvornår døde Bobbi Kristina Brown?

26. juli 2015Bobbi Kristina Brown / Dødsdato