Table of Contents:

 1. Hvem var med i Gasolin?
 2. Hvad hed Gasolins første album?
 3. Hvad er Gasolins største hit?
 4. Hvad hedder Gasolins tiende album?
 5. Hvem synger kor på Kvinde Min?
 6. Hvad handler sangen kvinde om?
 7. Hvad er Kim Larsen største hits?
 8. Hvor mange sange har Kim Larsen?
 9. Hvad hedder Gasolins tiende album 1978?
 10. Hvem skrev Kim Larsen Kvinde Min til?
 11. Hvem sang kor på Kvinde Min?
 12. Hvor mange sange skrev Kim Larsen?
 13. Hvem skrev Kim Larsens tekster?
 14. Hvor mange albums har Kim Larsen lavet?
 15. Hvor stor er Kim Larsens formue?

Hvem var med i Gasolin?

Kim Larsen Franz BeckerleeWili JønssonSøren BerlevBjørn Uglebjerg Gasolin'/Medlemmer Gasolin' var en dansk rockgruppe, der blev dannet i 1969 og eksisterede omkring ni år frem. Gruppen bestod af Wili Jønsson, Franz Beckerlee, Bjørn Uglebjerg – senere erstattet af Søren Berlev – og med Kim Larsen som forsanger og frontfigur.

Hvad hed Gasolins første album?

Gasolin'Gasolin' / Første albumGasolin' er Gasolin's første album, som udkom den 21. november 1971. Albumcoveret er en tegning af Hergé. Albummet blev indspillet i Rosenberg Studiet i juli-september 1971 og udsendt som LP på CBS senere på året. Wikipedia

Hvad er Gasolins største hit?

Tracklist
CD 1: Hits
1-1Masser Af Succes3:34
1-2Rabalderstræde4:59
1-3Det Bedste Til Mig Og Mine Venner4:25
1-4Hvad Gør Vi Nu, Lille Du3:34
20. mar. 2021

Hvad hedder Gasolins tiende album?

Gasolin' (album)

Hvem synger kor på Kvinde Min?

I 1975 udgav bandet Gasolin et album med sangen ”Kvinde min”. ”Kvinde min” blev utroligt populær og sangteksten ses i kilden nedenfor. Du kan høre sangen her.

Hvad handler sangen kvinde om?

Kvinde min fortæller alt om, hvilken brand Hanne Qvist Larsen antændte i Kim Larsen. Han mødte hende, og den betingelsesløse kærlighed, i februar 1972 på værtshuset Laurits Betjent. Det er måske netop det personlige, dét at Kim Larsen har skrevet til sit livs kærlighed, der gør, at sangen er så god.

Hvad er Kim Larsen største hits?

I artiklen ”Danskerne har stemt: Her er Kim Larsens største hit” (se kilder) fremgår det, at 17% af de knap 28.600 adspurgte i DR's store undersøgelse peger på nummeret ”Om lidt”, skarpt forfulgt af ”Kvinde min” og ”Langebro”.

Hvor mange sange har Kim Larsen?

I sin karriere, der strakte sig over fem årtier, udgav han album med Gasolin', Starfuckers, Yankeedrengene, Jungle Dreams, Bellami og Kjukken samt seks rene soloplader. I alt udgav Kim Larsen cirka 500 sange på små 40 album, der er solgt i over 5 millioner eksemplarer.

Hvad hedder Gasolins tiende album 1978?

Albummet blev indspillet i Rosenberg Studiet i juli-september 1971 og udsendt som LP på CBS senere på året. Albummet er siden genudsendt som CD flere gange, herunder i 2010 som en del af bokssættet Dansk Rock Historie 1965-1978.

Hvem skrev Kim Larsen Kvinde Min til?

Larsen skrev nummeret til sin anden kone, som han, allerede efter deres første møde på værtshuset Laurits Betjent en februar aften i 1972, erklærede sin ubetingede kærlighed til. Allerede et år senere, i 1973, blev parret gift og i 1975 udkom et af de største danske kærlighedshits i nyere tid.

Hvem sang kor på Kvinde Min?

I 1975 udgav bandet Gasolin et album med sangenKvinde min”. ”Kvinde min” blev utroligt populær og sangteksten ses i kilden nedenfor.

Hvor mange sange skrev Kim Larsen?

Kim Larsen lever videre i mere end 500 sange.

Hvem skrev Kim Larsens tekster?

Kim Mellius Flyvholm Larsen (født 23. oktober 1945 i København, død 30. september 2018) var en dansk sanger, sangskriver, folkeskolelærer, forfatter og guitarist....
Kim Larsen
BeskæftigelseMusiker Sangskriver Forfatter Skuespiller
Medlem afKim Larsen & Kjukken, Kim Larsen & Bellami, Gasolin'
Aktive år

Hvor mange albums har Kim Larsen lavet?

Den danske sanger, sangskriver og musiker Kim Larsens diskografi består af otte studiealbum, ét livealbum, syv opsamlingsalbum og én EP udgivet under eget navn.

Hvor stor er Kim Larsens formue?

I april 2015 var firmaets formue på 58.550.716 kroner.